Nieuw van Skoon Cosmetics: solid make-up remover

"De grootste uitdaging is om hier een goed consistent product van te maken"

Tholen - Skoon Cosmetics heeft een solid make-up remover ontwikkeld en op de markt gebracht. Dit nieuwe product werd eind juli tijdens de VIVANESS in Neurenberg gepresenteerd. "Deze solid make-up remover is uniek in de markt", vertelde Rob van der Leegte in stand. Er zijn twee varianten, eentje voor de zeer gevoelige huid en eentje voor de normale licht vettige huid. "De remover voor de gevoelige huid is geurloos en we hebben de essentiële oliën er uitgehaald en meer verzachtende ingrediënten toegevoegd. Dat doen we in onze hele range: we hebben van elk product een variant voor de extreem gevoelige huid. De andere remover is geschikt voor alle mensen met een gewone, iets vettigere huid. Daar zit een lekker geurtje aan", aldus Rob.

Ontwikkelingsproces
De ontwikkeling van de make-up remover had wel wat voeten in de aarde, geeft hij aan. Ze zijn hier ongeveer een jaar mee bezig geweest. "Vooral de combinatie maakt het lastig. Het moet natuurlijk echt goed reinigen, zodat ook watervaste make-up gereinigd kan worden. En het moet gelijktijdig de huid goed verzorgen en verfrissen. En de grootste uitdaging hierbij is om hier een goed consistent product van te maken, zodat dit niet in de verpakking al gaat smelten."

Verpakt in blik
Skoon Cosmetics is hier ongeveer een jaar mee bezig geweest. "We hebben wel 25 verschillende mogelijkheden bekeken. De verpakking speelde vervolgens ook een heel belangrijke rol. Het product moet goed vervoerd kunnen worden. En men kan het makkelijk opbergen en zelfs meenemen. Blik is hier een heel mooie oplossing voor, dit is echt de ideale verpakking voor dit soort producten. Men kan het blikje uiteraard ook nog ergens anders voor gebruiken of kiezen voor een refill."

De make-up remover is al verkrijgbaar bij een aantal Ekoplaza's, Gezond & Wel-winkels, meerdere DA's en reformwinkels.

Voor meer informatie:
Rob van der Leegte
Skoon Cosmetics/Kuypers Cosmetics
Kobaltstraat 15-C
1411 AM Naarden
035 6957080
rob@kuypers-cosmetics.com 
www.skooncosmetics.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven