De salades van SLA zijn nu via Crisp door heel Nederland verkrijgbaar

Vanaf zaterdag 6 augustus zijn vier van de iconische salades van saladebar SLA te vinden bij supermarkt-app Crisp, waar Nina Pierson (36) ook de veelgeprezen dressings van SLA als vers bereid product introduceert. De mede-oprichtster en ondernemer achter de saladebar deelt voor het eerst haar succesrecepten om thuis te maken met de verse ingrediënten van Crisp. Zo kan heel het land, van Groningen tot Limburg, deze salades op tafel zetten.

Het geheime ingrediënt van SLA
Nina deelt de recepten van vier publiekslievelingen van SLA nu exclusief met Crisp. Het gaat om de vegan caesarsalade, een sticky teriyakisalade met tofu (bij haar kinderen met stip op één), een falafelsalade waarmee je indruk maakt op ieder zomers feestje én haar eigen favoriet: de vegan kapsalon. Het enige recept dat niet wordt prijsgegeven is dat van de dressings. Dat hoeft de pret gelukkig niet te drukken, want de huisgemaakte dressings van SLA zijn vanaf nu kant en klaar verkrijgbaar bij Crisp. 

De dressings zijn vanaf zaterdag verkrijgbaar bij de SLA recepten in de smaken:
● Dressing met tahin, sinaasappel, munt & citroen
● Dressing met knoflook, citroen & sojayoghurt
● Dressing met sesam, gember & tamari
● Dressing vegan caesar

Goed eten doet goed voelen
Nina is Crisp-fan van het eerste uur. Met haar pure salades maakt ze gezond eten met groenten in de hoofdrol de standaard. Verse ingrediënten en gemak staan daarbij voorop. Door de krachten te bundelen, maken SLA en Crisp deze goed vullende maaltijdsalades nu toegankelijk voor heel Nederland. Waar je ze eerder alleen kon krijgen bij vestigingen van de saladebar in de Randstad, kun je de ingrediënten van de vier zomerse salades nu met één klik in je boodschappenmandje leggen en vers laten thuisbezorgen in het hele land.

De betreffende recepten van SLA, vanaf linksboven met de klok mee: Vegan Kapsalon Salade, Middle Feast Falafel Salade, Sticky Teriyaki Salade en Ceasar Pleaser Salade.

Een simpele smaakexplosie
“We krijgen bij SLA dagelijks de vraag hoe je onze salades thuis kunt maken. Vanaf nu kan dat dus,” vertelt Nina. “Met de recepten laten we zien dat gezond eten écht lekker kan zijn en helemaal niet ingewikkeld is. Als je kiest voor ingrediënten van kwaliteit, dan proef je dat terug in de smaak. Daarin vinden SLA en Crisp elkaar. Mijn eigen favoriet is de kapsalon, inmiddels een klassieker bij SLA. Die maken we met vegan shoarma, geroosterde zoete aardappel, quinoa en knapperige groenten. Een smaakexplosie die je niet snel meer vergeet.”

Voor meer informatie:
SLA
www.ilovesla.com

Crisp
service@crisp.nl
www.crisp.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven