Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
QSTA breidt assortiment voor de retail uit

"Ze komen bij ons voor de bijzondere producten"

QSTA groeit hard in het retail segment, zo geeft Jeffrey Afolabi aan, accountmanager bij QSTA. "Flitsbezorgers, franchise ondernemers en online retailers bestellen producten bij QSTA om zich te onderscheiden in assortiment. Bij QSTA kunnen deze partijen eenvoudig lokale, biologische en vegan producten bestellen, die niet altijd even gemakkelijk zijn te verkrijgen via de bestaande stromen van retailers. We weten dat retailers bij ons komen voor de bijzondere producten, daarom blijven we nog steeds op zoek naar merken die ons hierin kunnen versterken."

Jeffrey vertelt dat ze aan de hand van data hebben gezien dat het aantal retailers op de QSTA-site groeit. "De afgelopen maanden zijn wij dan ook bezig geweest om ons assortiment uit te breiden voor de retail. De merken die hier goed bij passen hebben we op een aparte pagina verzameld. SauerCrowd is een voorbeeld voor ons geweest, dat begon echt te lopen in de retail. En nog biologisch ook! Het aantal leveranciers waarmee we samenwerken is de 100 al een paar weken geleden gepasseerd, en we blijven maar groeien."

Voor meer informatie:
Jeffrey Afolabi
QSTA
088 4015000
jeffrey@qsta.nl  
www.qsta.nl