Nieuwe biologische saladekits en -mixen in composteerbare zakken

Boskovich Fresh Food Group's dochteronderneming Fresh Prep presenteert deze maand haar volgende retaillijn, Fair Earth Farms, met zes SKU's. Fair Earth Farms zal biologische saladekits en salademixen verpakken in plantaardige, volledig composteerbare zakken, bedrukt met afbreekbare inkten op waterbasis. Voor deze volledig composteerbare verpakking is een octrooi aangevraagd.

"Consumenten hebben gevraagd om een duurzamere oplossing voor de plasticcrisis, en we hebben ze gehoord," zegt Deep Silver, senior marketing director bij Fresh Prep en Boskovich Family Farms. "We nodigen onze klanten uit om ons te helpen bij het bouwen aan een duurzamere toekomst met de volledig composteerbare verpakkingen van Fair Earth Farms."

De Boskovich Fresh Food Group is een groep Californische telers met meer dan 100 jaar ervaring. De groep staat bekend om zijn multi-generationele kennis en haar inzet voor duurzame land- en tuinbouwpraktijken, hoge voedselveiligheid en consistente productkwaliteit voor zowel conventionele als biologische producten. Fair Earth Farms is het volgende hoofdstuk voor het bedrijf dat zich richt op verse producten, gecombineerd met een hernieuwde inzet voor duurzame innovatie.

Fair Earth Farms gaat biologische saladekits en salademixen verpakken in plantaardige, volledig composteerbare zakken, bedrukt met inkten op waterbasis die afbreekbaar zijn in biologische grond.

Met smaken en recepten die zijn ontwikkeld door chef-kok Andrew Hunter, levert Fair Earth Farms een lijn die zich inzet voor het bouwen van een betere toekomst door het bieden van betere keuzes voor alledaagse producten. De composteerbare zakken op plantaardige basis worden na verloop van tijd afgebroken in de aarde, wat bijdraagt aan de regeneratieve cyclus van de landbouw.

De USDA-gecertificeerde biologische lijn biedt twee saladekits en vier groentesalades. De twee saladekits, Superfood Crunch en Honey Coconut Cashew, zijn verpakt in felgekleurde, uitnodigende verpakkingen met vermelding van de ingredi├źnten van de kit en de volledig composteerbare belofte. De drievoudig gewassen en kant-en-klare groentesoorten zijn Baby Spinazie, Baby rucola, Spring Mix, en Power Greens. De Superfood Crunch is een bijzonder product met een mix van baby boerenkool, baby spinazie en baby snijbiet met verse bloemkoolrijst, wortelen en rode kool met daarop krokante quinoa, cranberry's en walnoten, en een citroen-maanzaaddressing.

Fair Earth Farms is niet alleen USDA-gecertificeerd biologisch, maar is ook lid van de Sustainable Packaging Coalition en is gecertificeerd door het Biodegradable Products Institute (BPI), de wereldwijde standaard voor compostering. Om klanten te helpen bij het composteren, voegt Fair Earth Farms een gestandaardiseerd etiket met composteerinstructies aan de verpakking toe.

Voor meer informatie:
Ashley Martinez
Fresh Prep, LLC
Tel: +1 757 927 9933
amartinez@js2pr.com 

Juniper Ezanno
Fresh Prep LLC
Tel: +1 508 560 2144
jezanno@js2pr.com 
www.fairearthfarms.com 
www.boskovichfarms.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven