Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dansen tot de late uurtjes op Bio Bruist

Op 23 september is het de eerste officiële EU Organic Day. Die dag viert de biosector feest in heel Europa. BioForum organiseert op deze dag Bio Bruist, een inspirerende dag voor de biosector en al zijn sympathisanten. De dag wordt afgesloten met een groot feest.

“Bio Bruist” zal uit drie delen bestaan. In de vroege namiddag kunnen alle stakeholders van de biologische sector gratis deelnemen aan een inhoudelijk programma. Moderator Steven Vromman zal in een panelgesprek met de Vlaams Minister van Landbouw en Vlaams Minister van Omgeving peilen naar de ambities van Vlaanderen als het om bio gaat en horen hoe zij staan tegenover de Europese plannen voor de biolandbouw.

VLAM reikt die namiddag ook de BioVLAM uit aan een biologisch ondernemer met een innovatief product of concept. Dit deel van Bio Bruist wordt afgesloten met comedian Wim Claeys en een receptie. Aansluitend op het inhoudelijke programma wordt er een bio-diner georganiseerd.

‘s Avonds gaat het programma gewoon verder, maar dan ligt de nadruk op feesten en plezier. Een liveband trekt het feest op gang, gevolgd door een DJ die de aanwezigen tot de vroege uurtjes in beweging houdt. Voor het avondgedeelte vraagt BioForum een kleine vergoeding. De organisatie noemt het een uitgelezen moment om mede-ondernemers te ontmoeten in een informele setting.

Klik hier om het gehele programma te bekijken.

Bron: BioForum

Publicatiedatum: