"Wat we in Goes al twintig jaar doen, doen we hier nu ook"

Vlissingen maakt kennis met Bio Drôme

Tholen - In de Spuistraat in Vlissingen huist sinds een paar weken biologische speciaalzaak Bio Drôme. Na Goes kunnen nu ook de inwoners van Vlissingen en omstreken bij Bio Drôme terecht voor hun biologische boodschappen. Sue van Stee vertelt dat de reacties tot nu toe erg positief zijn. "De klanten vinden het een mooie, schone en ruime winkel. En wat voorop staat: ze zijn heel blij dat ze hun bio-boodschappen nu dichterbij kunnen doen. Het is hard werken, maar ik krijg er tegelijkertijd ook heel veel energie van."

Sue en Damario 

Tijdens het openingsweekend (30 juni-2 juli) kregen klanten in de winkel aan de Spuistraat 10% korting op het gehele assortiment. Ook waren er diverse proeverijen en productdemo's van onder meer Amanprana, Purity Herbs, La Vie est Belle en Bakkerij Van der Westen. "Het was heel gezellig, erg geslaagd. Alleen donderdag werkte het weer niet zo mee, maar dat mocht de pret niet drukken", aldus eigenaar Damario Luitwieler.

Ook hij toont zich tevreden over de start, al kan het natuurlijk altijd beter. "Iedereen moet nog even zijn weg vinden naar de winkel, maar het loopt steeds beter. Het is wat ik verwacht had, maar het moet nog wel worden wat ik hoop. Laten we het daarop houden. De eerste reacties zijn in ieder geval positief." Hij geeft aan dat ze nog wat zoekende zijn in het assortiment, het is natuurlijk altijd afwachten wat aanslaat. Wat ze al wel kunnen zeggen is dat veel klanten in Vlissingen vooralsnog wat meer gespitst zijn op de aanbiedingen. Sue: "Alleen maar goed natuurlijk, want de koopjesjagers maken wel meteen kennis met onze winkel en het ruime aanbod."

De winkel in hartje Vlissingen is volgens de ondernemer zeker een aanwinst voor de stad. In maart gaf hij al aan dat de mensen in Vlissingen echt om een mooie natuurvoedingswinkel zaten te springen. "Wat we in Goes al twintig jaar doen, doen we hier nu ook. De winkels zijn ongeveer even groot, we beschikken ook hier over ongeveer 300 vierkante meter winkelvloer. Het grootste verschil tussen beide winkels is dat de broodafdeling bijna volledig zelfbediening is. Men kan het allemaal zelf pakken, het ligt klaar."

De broodafdeling

Voor meer informatie:
Damario Luitwieler en Sue van Stee
Bio Drôme Vlissingen
Spuistraat 38
4381 HS Vlissingen
0118 578784
biodromevlissingen@gmail.com 
www.biodromegoes.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven