Studenten bedrijfskunde beantwoorden (bio-)pluimveevraagstukken

Vorige week beantwoordden 40 bedrijfskunde-studenten 10 pluimveevraagstukken van Reudink en ForFarmers aan de hand van filmpjes. Gedurende de 7 weken die aan de presentatie vooraf gingen hebben 40 studenten (3e jaars bedrijfskunde) van de Aeres Hogeschool Dronten 10 onderzoeksvragen over de (bio-)legpluimveesector onderzocht.

Deze vraagstukken zijn opgesteld door ForFarmers en Reudink. "Deze samenwerking met de Aeres Hogeschool laat onze gezamenlijke focus op ontwikkeling en het delen van kennis zien. Afgelopen week hebben de studenten hun antwoorden aan onze collega's gepresenteerd in de vorm van video's en presentaties. Onderwerpen bevatten onder andere een marktanalyse, vogelgriep, het gebruik van sensoren in de silo, en alternatieve eiwitbronnen. We gaan de resultaten bekijken om te zien hoe we dit in de praktijk kunnen meenemen en mogelijk vervolgonderzoek doen", vertelt Lobke Elzinga.

In deze ruimte werden de presentaties gegeven. 

De studenten kregen ook een rondleiding.

Voor meer informatie: info@reudink-bio.eu en www.reudink-bio.eu


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.