Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Poiesz en Plus als beste beoordeeld door consumenten

Servicesuper Plus troeft Dirk en Lidl af in Zomerrapport GfK

Regiosuper Poiesz en landelijk opererende Plus formules zijn beide uitgeroepen tot Beste Supermarkt door onderzoeksbureau GfK. Servicesuper Plus troeft daarmee prijzenstunters Dirk en Lidl af die een gedeelde 2e plek staan. Poiesz wint weer nipt van Nettorama met 0,01 punt verschil. Boni komt op de 3e plaats uit. 

GfK-onderzoeker Norman Buysse vindt het een ongelofelijk knappe prestatie, zo meldt Distrifood die bij de prijsuitreiking aanwezig was. "Lage prijzen en aantrekkelijke aanbiedingen zijn in vergelijking met eind vorig jaar sterk in belang gestegen ten koste van de service-elementen. Dan is het heel bijzonder dat een serviceformule als Plus toch naar de eerste plaats klimt, al komen Lidl en Dirk heel dichtbij."

Twee maal per jaar laat GfK consumenten rapportcijfers uitdelen aan de supermarkten op de aspecten vers, kwaliteit, beschikbaarheid, uitstraling en personeel. Poiesz prolongeert de titel voor de derde maal. Plus neemt het stokje over van Jumbo dat met Kerst nog het beste rapportcijfer kreeg.

"Deze prijs is een kroon op het harde werk van onze vakkenvullers, caissières, chauffeurs, bakkers, slagers, managers, ondernemers en iedereen die zich elke dag voor Plus inzet. We bedanken alle superhelden van Plus, want dat zijn ze. Natuurlijk bedanken we ook onze klanten voor hun vertrouwen, hun loyaliteit en natuurlijk voor de prachtige cijfers die ze ons gegeven hebben", aldus Plus. 

Publicatiedatum: