Honderden bezoekers voor BioVelddag

Tholen - "Qua weersomstandigheden kon deze BioVelddag zeker tippen aan de editie van 2013, die als tropische BioVelddag de boeken in ging. We waren dan ook heel blij met de grote tent, die diende als een heel relaxte ontmoetingsplek. Een mooie oplossing, op deze manier hoeven ook niet meer achter wegwaaiende parasols aan te rennen, zoals andere jaren wel eens het geval was", zo blikt Geertje Schlaman terug op de BioVelddag die afgelopen donderdag 23 juni in Lelystad gehouden werd.

Biojournaal bracht een bezoek aan de BioVelddag en maakte deze fotoreportage.

De tent stond middenop het grote biovelddagplein. "Daaromheen stonden de diverse marktkramen opgesteld. En naast het plein stonden achter elkaar alle machines opgesteld."

Honderden bezoekers
Het exacte aantal bezoekers is lastig in te schatten, geeft Geertje aan. Ze gokt dat er tussen de 600 en 650 mensen een bezoek aan de BioVelddag hebben gebracht. "Het was al vroeg druk, na het Skal-symposium ontstond al snel een lekkere bedrijvigheid. Ik telde in het begin zo al 200 mensen. Ook alle workshops in het veld konden op veel belangstelling rekenen. Deze werden allemaal door minimaal 50 mensen bezocht."

Aan het einde van de middag schoven zo'n 200 mensen aan voor een gezamenlijk diner. De Strandhoeve serveerde een drie-gangen BioVeldmaaltijd. Na het eten (om 19:15 uur) volgden nog twee After Diner Demo's. Eentje met de Rolschoffel Feldklasse Cultivator en een demo Wiedeggen. 

De after diner demo's

Voor meer informatie: www.biovelddagen.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.