Voedselverwerkingsmachines van snack- en notenproducent in online veiling

Wegens het herlocaliseren van twee productielocaties biedt snack- en notenproducent Menken Orlando uit Den Haag diverse voedselverwerkingsmachines aan in een online veiling bij Troostwijk Auctions. Onder meer een complete Florigo baklijn, een goederenlift, een Jungheinrich verdiepingsvloer, meng-, doseer- en verpakkingslijnen, magazijnstellingen en kantoorinventaris worden op dit moment geveild. Op dinsdag 5 juli 2022 sluit de veiling om 10:00 uur.

Het familiebedrijf Menken Orlando ontwikkelt en levert foodconcepten op het gebied van snacks, noten, zaden, gedroogde vruchten en in chocolade omhulde producten voor retail- en foodserviceklanten in heel Europa. Alle producten van Menken Orlando worden op de eigen productielocatie van het bedrijf verwerkt.

Wegens het sluiten van twee locaties en het verhuizen naar één nieuwe locatie worden diverse voedselbewerkingsmachines van Menken Orlando nu geveild bij Troostwijk Auctions. Onder de digitale hamer verschijnen onder andere een Florigo baklijn, een emmerafvullijn, een blokbodemzakken inpakmachine, kistenkantelaars met trilgoot, inktjetprinters voor dozen en coatingtrommels voor chocolade. Maar er is meer! Bekijk hier alle 391 kavels van deze veiling.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven