Nieuw design voor West Coast Frozen Yoghurt

"We hebben onze eigen salty caramelsaus laten ontwikkelen"

Tholen - De frozen yoghurt van West Coast Frozen Yoghurt is helemaal klaar voor het nieuwe zomerseizoen. "We hebben een complete redesign doorgevoerd, waardoor de bekers een hele nieuwe look and feel gekregen hebben", vertelt medeoprichter Olav van der Willik. Ook heeft het merk een eigen salty caramelsaus laten ontwikkelen. Ontwikkelingen die passen bij het feit dat het aantal (ge├»nteresseerde) verkooppunten toeneemt. 

Pilot bij SPAR University en City Stores
Sinds november 2021 is de frozen yoghurt bij Gorillas verkrijgbaar. Olav geeft aan dat daar nu ook Zapp bij komt. "Zapp heeft ons na het succes bij Gorillas benaderd om onze organic froyo ook in hun assortiment op te willen nemen." Verder loopt er een pilot bij SPAR University en de SPAR City Stores van multifranchiser Martijn ten Berge.

Nieuwe partnerships in horeca
Het merk timmert ook hard aan de weg in de horeca. "We zijn enkele nieuwe partnerships in de horeca gestart om dit segment nog beter te kunnen bedienen. We merken dat horecaondernemers telkens iets bijzonders zoeken. Als je echt iets nieuws uit wil proberen is onze froyo met een twist natuurlijk een hele goede optie. Denk bijvoorbeeld aan terrassen van strandtenten. Je kunt onze froyo heel eenvoudig uitserveren, dat scheelt weer wat werk voor de medewerkers in de keuken."

Eigen salty caramelsaus
Het assortiment van West Coast Frozen Yoghurt telt drie smaken: Mango, Strawberry en de laatste toevoeging Cookie Dough Caramel met pure chocolade. "Voor deze laatstgenoemde hebben we om hoge kwaliteit te kunnen waarborgen en weg te blijven van kleur- en smaakstoffen onze eigen salty caramel saus laten ontwikkelen. De reguliere productiewijze van deze saus bleek niet bij onze werkwijze te passen. Daarom zijn we hier zelf mee aan de slag gegaan."

Voor meer informatie:
Olav van der Willik
West Coast Frozen Yoghurt
06 55882411
olav@westcoastfroyo.com 
www.westcoastfroyo.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven