Biologische landgoedproducten van jam tot sap

Heerlijkheid Mariënwaerdt nieuw bij online bio-groothandel Amanvida

Nieuw bij online bio-groothandel Amanvida is Heerlijkheid Mariënwaerdt. "Via onze Sales Manager Tim Spek kwamen we in aanraking met de biologische producten van het landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Na een bezoek aan dit heerlijke domein in de Betuwe en wat mailtjes ontvingen we een inspirerend pakket vol lokale bio-producten. Getest en goedgekeurd door ons kritische Amanvida team besloten we onze favorieten op te nemen in ons assortiment. Waarom? Gewoon omdat ze biologisch, lokaal en ook supergoed zijn", vertelt Aaltje van der Zee namens Amanvida.

Heerlijkheid Mariënwaerdt is een landgoed in de Betuwe (Nederland) dat eeuwen geleden bovenop de resten van een Norbertijner abdij werd gebouwd. Het is 280 jaar in handen van dezelfde familie en quasi onveranderd gebleven door de tijd. Er wordt op een duurzame en biologische manier aan landbouw en veeteelt gedaan. Met de oogst wordt een heel gamma biologisch lekkers gemaakt van moestuinjam, honing en stroop, koekjes, landgoedkaas, dressings tot fruitsappen en zelfs bier! Het landgoed is ook geliefd als event- en vergaderlocatie. Er is een pannenkoekenhuisje en je kan er zelfs logeren. Elk jaar lokt het foodfestival 'Landgoedfair' op het domein een heleboel bezoekers.

Waarom biologische landgoedproducten kopen van Heerlijkheid Mariënwaerdt?

  • Pure producten van biologisch en duurzaam geoogste ingrediënten. Vol van smaak en zonder geur-, kleur- of smaakstoffen. Dat proef je!
  • Biologische akkerbouw en veeteelt: er wordt gewerkt zonder gebruik van onnodige chemicaliën of medicijnen.
  • Er wordt respectvol omgegaan met de natuur, het land en alles wat er op leeft.
  • Heerlijke biologische delicatessen en sappen die op ambachtelijke wijze en volgens familierecept worden gemaakt.

Artisanale jam
Heerlijkheid Mariënwaerdt maakt al sinds 1734 artisanale jam recht uit eigen moestuin. Biologisch, authentiek en puur.

  • 70 gram vruchten per 100 gram jam
  • Met verlaagd suikergehalte
  • Aardbeien, abrikozen, kersen, vijgen, bosvruchten, rode & zwarte bessen confituur

Chutney
Een heerlijke smaakmaker voor bijgevogelte, BBQ, rijstgerechten én kaas! In de chutney's van Heerlijkheid Mariënwaerdt proef je een volle evenwichtige zoetzure smaak dankzij een verfijnde combinatie van fruit, groenten, azijn, suiker en kruiden.

4 varianten: mango, pruimen, uien en tomaten chutney.

Appelsap
De hoge fruitbomen op het landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt vangen veel zon en zorgen voor extra zoete appels. Deze worden ambachtelijk omgetoverd tot appelsap. Dit sap werd in 2019 door de Volkskrant verkozen tot lekkerste appelsap. Er is ook Appel-Vlierbessen Landgoedsap.

Pure appelstroop en zuivere bloemenhoning
Gemaakt van 100% appelen. Een ambachtelijke appelstroop bereid naar oud familierecept met 7 kilo appelen voor 1 kilo stroop. Lekker op pannenkoeken, een bruine boterham of bij kaas. Biologisch en authentiek.

De bijen die deze honing maken, verzamelen hun nectar in de weiden en velden van Heerlijkheid Mariënwaerdt, ver van industrie en verkeer. Mariënwaerdt behandelt de bijen met respect en laat ze op eigen honing overwinteren. Het resultaat is een natuurzuivere, pure bloemenhoning die lekker is op brood, bij geitenkaas, ijs, door een frisse salade of in thee!

Door een B2B-account aan te maken kunnen geïnteresseerden via Amanvida meteen gebruik maken van de maandelijkse promoties en wederverkoop kortingen. Ook als particulier kan u terecht op de website van Amanvida.eu. Vandaag besteld, morgen geleverd.

Voor meer informatie: aaltje@amanvida.eu en Amanvida Zakelijk


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven