Creatiefste presentatie en grootste uplift paasactie

Jumbo filiaalhouders Deurne en Breda ontvangen Neleman wijnreischeque

Sinds oktober vorig jaar staan 6 nieuwe biologische Spaanse wijnen van Neleman in het wijnschap van alle ruim 700 Jumbo winkels in Nederland en België. Met deze wijnen is rond Pasen dit jaar een actie voor de consument gedaan (loopt nog), én voor de filiaalhouders. De afgelopen week vond de prijsuitreiking plaats: een wijnreis naar Bodegas Neleman in Valencia. De actie voor de filiaalhouders was tweeledig: wie verzorgt de meest creatieve presentatie van de wijnen tijdens de actieperiode en welk filiaal creëert de grootste uplift?
 
Jumbo Deurne – België
Van de vele foto-inzendingen met presentatie van de Nelemanwijnen sprong die van Jumbo Deurne Wim Saerensplein er meteen uit. Krista Hoeijmans is er filiaalmanager: "Het belang van jullie organisatie is heel duidelijk, en dit doel strookt volledig met de visie van Jumbo, een visie die ik heel graag mee uit draag. Ik ben super trots op het winnen van de wijnreis, maar ik heb de presentatie met jullie mooie wijnen ook heel erg graag opgezet. Waar ik achter sta, maken we ook werk van."

Links de overhandiging in Deurne, rechts in Breda.

Jumbo Foodmarkt Breda
Hans Kollen is filiaalmanager van Jumbo Foodmarkt Breda en had met zijn winkel de grootste uplift. Zijn reactie: "Wat geweldig dat mijn afdeling één van de winnaars is. Want ik heb het niet alleen gedaan. Maar ik kijk enorm uit naar de wijnreis naar Bodegas Neleman. Super blij! Natuurlijk kom ik graag de prijs in ontvangst nemen. Het is mijn vrije dag, maar ik kom er graag voor terug. Nogmaals geweldig."
 
Neleman wijnen bij Jumbo
De wijnen hebben een uniek etiket dat bestaat uit twee grafische poppen. Die staan voor vriendschap, maar ook voor samen: samenwerken met de natuur, samen een bijzonder moment vieren met een glas wijn, en samen de wereld mooier maken.

De serie Neleman wijnen bij Jumbo bestaat uit:

Neleman Verdejo (wit)
Neleman Macabeo Chardonnay (wit) 
Neleman Tempranillo rosé 
Neleman Cava Brut, Spaanse mousserende wijn 
Neleman Tempranillo (rood)
Neleman Garnacha (rood)

De andere twee wijnen die in de Jumbo City winkels en in de Jumbo foodmarkten liggen zijn de Neleman Signature Chardonnay Verdil (wit) en Neleman Signature Monastrell Tempranillo (rood). Bovendien zijn alle wijnen verkrijgbaar online op www.jumbo.com. Prijzen lopen van € 5.99 tot € 9.95 per fles.

Voor meer informatie: www.neleman.org 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven