Nieuwe cadeausets voor mannen

Kaerel en Bo Weevil bundelen hun krachten en introduceren drie cadeausets voor mannen. De sets zijn praktisch, want douchen, scheren, afdrogen zijn voor de meeste mannen een vaste routine. Dat kan nu ook op een originele, duurzame en stijlvolle manier.

De Shaving cream on tour-set

100% natuurlijk
De drie cadeausets zijn Shaving cream on tour, Always Fresh en Holiday Vibes. Shaving cream on tour bevat drie producten: Kaerel scheercrème van 100% natuurlijke ingrediënten, een antracietkleurig toilettasje en handdoekje van Bo Weevil, beide van GOTS-gecertificeerd biologisch katoen.

De Always Fresh cadeauset bestaat uit een antracietkleurig toilettasje van stevige biologisch katoenen canvas, een naturelkleurig handdoekje, Kaerel shampoo & douchegel en deodorant.
Holiday Vibes bestaat uit een ruime naturelkleurige canvas toilettas en handdoek van GOTS-gecertificeerd biologisch katoen met Kaerel shampoo & douchegel en deodorant.

De Always Fresh cadeauset

De verzorgingsproducten van Kaerel zijn afkomstig van 100% natuurlijke oorsprong en BDIH Cosmos Natural gecertificeerd. Dat betekent: geen parabenen, paraffine, synthetische geur- en kleurstoffen op de huid.

Alle producten van Bo Weevil zijn gemaakt van GOTS-gecertificeerd katoen, dus zonder pesticiden en fatsoenlijk geproduceerd.

De pakketten zijn verkrijgbaar via de webshops van Bo Weevil en Kaerel skin care. Consumenten kunnen terecht in de webshop van Kaerel skin care.

Voor meer informatie:
Iris Komen
Bo Weevil
030 2881521
iris@boweevil.nl 
www.boweevil.nl 

Esther Keddeman
Kaerel skin care
06 47084025
esther@kaerelskincare.com 
www.kaerelskincare.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven