Olivier Maugeais, Pom’Evasion

"De Patte de Loup is ons nieuwe unieke biologische appelsap"

Het is nog maar kort geleden dat Pom'Evasion het Henriette Jolly Bio-assortiment, bestaande uit biologische appelsappen, gemaakt van 1 appelras, heeft geïntroduceerd, maar daar wordt nu al een nieuw sap aan toegevoegd. "We zijn heel blij, want deze introductie is een groot succes. De vraag is goed en onze sappen zijn bij consumenten bijzonder populair. We hadden al 6 verschillende biologische sappen van 1 ras en daar is nu een zevende, uniek ras bij gekomen."

100% lokaal
Het zevende ras en dus het zevende biologische sap draagt de naam Patte de Loup. De appel staat erom bekend de lievelingsappel te zijn van de beroemde hertogin Anne van Bretagne en werd ontdekt in Beaupréau (Maine-et-Loire). "Het verhaal rondom deze appel is erg mooi, want de appel wordt geteeld door een van onze eigen telers, op slechts 10 km afstand van de plek waar de appel voor het eerst is ontdekt en de appel wordt ook nog eens verwerkt in Beaupréau, ook heel dichtbij! Dit maakt ons sap 100% lokaal."

Een sap met oude smaken die jeugdherinneringen oproepen
Het zevende unieke biologische sap is een sap met oude smaken die jeugdherinneringen oproepen. Het bio-sap onderscheidt zich vooral door de zeer goede smaakkwaliteit. "We hebben intern en onder professionals met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van appelsap tal van testen gedaan. Daarnaast krijgen we de helft van de tijd de dezelfde reactie: het drinken van ons sap voelt alsof je de appelen uit de tuin van je grootouders eet. We hebben zeer positieve feedback gekregen over dit verfijnde product."

Het biologische Patte de Loup-sap is nu overal in Frankrijk te koop, voor dezelfde prijs als die van de andere sappen uit het Pom'Evasion-assortiment. "We willen dat dit appelsap voor iedereen toegankelijk is. Daarom verkopen we het voor dezelfde prijs als onze andere sappen."

Voor meer informatie:
Pom’Evasion
Simon Larrose
Tel: +33 (0)6 45 85 07 33


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven