Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Betere houdbaarheid door nieuwe verpakkingen

Sinds deze week liggen er in alle Odin-winkels nieuwe maaltijdcomponenten van Van de Oorsprong. "Deze maaltijden hebben de volle smaak die consumenten van ons gewend zijn, maar de manier van verpakken is nieuw", licht de producent toe.

"Door over te stappen van maaltijden in een gasverpakt bakje naar een Dolly bag of stazak kunnen we een maaltijd aanbieden die een betere houdbaarheid heeft. Dit komt door het warm afvullen van de verpakking. Hierdoor hoeft er bijvoorbeeld geen gebufferde azijn tegen listeria te worden toegevoegd zoals op het moment gedaan wordt door andere aanbieders." 

Ook de inhoud van de verpakkingen is gewijzigd. "Waar we eerder een volledige maaltijd aanboden voor 1 persoon zijn de nieuwe componenten geschikt voor 2 à 3 personen. Het onderdeel van de maaltijd die het langst duurt om te bereiden, hebben wij op ons genomen. Consumenten kunnen er zelf rijst, aardappeltjes of een graan naar keuze bij maken. Op de verpakking staan serveersuggesties hiervoor." 

Momenteel bestaat het assortiment van Van de Oorsprong uit een broccoli-bloemkoolpuree, een Ghanese stoofpot, een Toscaanse runderstoof en Biet Bourguignon. Deze laatste is een vegan variant van de klassieke Franse Boeuf Bourguignon maar dan met bietjes.

De soepen van het merk worden al enige tijd aangeboden in deze verpakking. Binnenkort wordt het assortiment uitgebreid met twee sauzen. Een vegan Bolognese saus en een Gado Gado saus.

Voor meer informatie:
Van de oorsprong
Vlamoven 11
6826 TM Arnhem
Tel: 026 220 02 08
info@traiteurdeoorsprong.nl
www.vandeoorsprong.com 

Publicatiedatum: