Donderdag 23 juni

Symposium ‘Wegwijs in de biologische regels’

"Als voorlichter of adviseur van agrarische bedrijven die biologisch produceren of dat willen gaan doen, heb je te maken met gewijzigde biologische regelgeving. Dit heeft gevolgen voor de bio boer die je bijstaat en voor ondernemers die willen omschakelen naar een biologische bedrijfsvoering." 

Skal organiseert een symposium op donderdag 23 juni. Het thema van dit symposium is Wegwijs in de biologische regels. De bijeenkomst is bedoeld voor voorlichters en adviseurs van agrarische bedrijven die biologisch produceren of dit willen gaan doen.

De biologische regelgeving is gewijzigd. Dit heeft gevolgen voor de bio boer die voorlichters en adviseurs bijstaan en voor ondernemers die willen omschakelen naar een biologische bedrijfsvoering. Zeker als het gaat om informatie die inzichtelijk moet zijn, is er met ingang van 1 januari 2022 veel veranderd. Skal praat erfbetreders/adviseurs bij over de huidige biologische regels, te beginnen bij de basis.

Om zo goed mogelijk aan te kunnen sluiten bij wat er bij wat er leeft, nodigt de organisatie deelnemers uit om vooraf casussen en vragen te sturen. Op welke vragen zouden zij graag antwoord krijgen? Welke praktijksituaties zouden zij graag bespreken? Vragen en casussen kunnen tot 2 juni 2022 worden gestuurd naar symposium.juni2022@skal.nl

De ochtend wordt afgesloten met een netwerklunch. Aansluitend kunnen deelnemers 's middags een bezoek brengen aan de BioVelddag.

Praktische gegevens
Datum: donderdag 23 juni (voorafgaand aan de BioVelddag)
Tijd: van 09:00 tot 14:00 (inclusief lunch)
Locatie: PPO-Lelystad WUR
Doelgroep: voorlichters en adviseurs van biologische agrarische bedrijven en (potentiële) omschakelaars
Kosten: € 100,00

Registratie
Aanmelding kan tot 16 juni 2022 via deze link. Na aanmelding ontvangen deelnemers een bevestiging van deelname. Let op: het maximum aantal deelnemers aan deze bijeenkomst is 50 personen.

Voor meer informatie:
Skal Biocontrole
symposium.juni2022@skal.nl
www.skal.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven