Clearspring voegt trio biologische tahini's toe aan aanbod

Het Japanse en biologische voedingsmiddelenmerk Clearspring heeft drie nieuwe biologische tahiniproducten aan haar assortiment toegevoegd; witte, 'whole' en zwarte sesam tahini.

Tahini is een populaire mediterrane en Midden-Oosterse specerij die wordt gemaakt van sesamzaden. Clearspring's biologische tahini-lijn wordt gemaakt door een derde generatie familieproducent in Europa, waar ze al sinds 1949 vakkundig Tahini maken.

Clearspring's nieuwe Tahini assortiment bestaat uit één enkel ingrediënt: zorgvuldig geselecteerde 100% biologische sesamzaadjes - niets anders. De zaden worden geroosterd en dan vermalen tot een gladde pasta die heel veelzijdig is. Ze zijn geschikt voor een grote verscheidenheid aan toepassingen van hummus, saladedressings, dipsausjes, sauzen en smeersels tot desserts en om mee te bakken.

Clearspring-directeur Maria Dawson zegt over de nieuwe Tahini-serie: "Onze nieuwe biologische tahini-lijn past perfect bij Clearspring, omdat sesamzaad, sesamolie en sesampasta allemaal populair zijn in de Japanse en Aziatische keuken. Onze biologische tahini-lijn werkt bijzonder goed in combinatie met onze biologische Yaemon Tamari Soya saus om een heerlijke dressing of een dip te maken."

"Tahini is ook populair bij consumenten die plantaardig eten, zij vinden het lekker vanwege zijn rijke smaak en veelzijdigheid. veelzijdigheid. We zijn erg blij dat we een echt premium assortiment van biologische, veganistische en smaakvolle Tahini-producten aan ons aanbod toe kunnen voegen."

Clearspring's Organic Tahini assortiment zit vol natuurlijke smaak terwijl het vrij is van palmolie, toegevoegde suiker en zoutvrij, vrij van alle kunstmatige kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen en non-GMO. Alle drie de tahini's zijn een bron van eiwitten, rijk aan vezels en vegan.

De Witte en 'Whole' Sesam Tahini zijn verkrijgbaar in een herbruikbare, recyclebare, zero waste glazen pot van 280 gram, de pot met Zwarte Sesam Tahini heeft een inhoud van 170 gram.

Voor meer informatie: info@clearspring.co.uk en www.clearspring.co.uk 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven