Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Stilteconcerten bij o.a. Fuittuin van West (29 mei)

Marjolein Keuning midden in de natuur met Songs in Silence: Trek

Het eerste stilteconcert vond op 14 mei plaats op het grasveld van Huis Verwold. Actrice en zangeres Marjolein Keuning gaf twee buitenconcerten op het landgoed van Huis Verwolde in Laren (Gelderland). Het liedjesprogramma 'Songs in Silence: Trek' vertelt over haar trektocht van kust tot kust in Groot-Brittannië. Voor het stilteconcert krijgen bezoekers een koptelefoon en een tasje met versnaperingen waardoor muziek en verhalen nog intenser worden beleefd. Op 21 mei treedt Keuning op bij Paleis Soestdijk in Baarn, op 28 mei bij Huis Bergh in 's-Heerenberg, op 29 mei in de Fruittuin van West in Amsterdam en op 4 juni bij Buitenplaats Doornburgh in Maarssen. 

Marjolein Keuning: "In mijn openluchtvoorstelling in stilte vertel ik waarom ik soms afstand neem van de hectische wereld en hoe ik in de regen energie opdoe, maar dat de brandende zon, onverharde modderige paden ook energie geven. De bergen vind ik het spannendst, veelal ongerept met kronkelige paadjes en prachtige vergezichten. In Nederland is overal geluid; daarom kiezen we voor een voorstelling met een koptelefoon. Je beleeft niet alleen de stilte intenser, maar ook mijn verhaal en muziek. Mijn verhaal vertel ik op een toegankelijke en humoristische manier en ik zing er liedjes bij, op de gitaar begeleid door Leon Mennen."

'Songs in Silence: Trek'
In het liedprogramma 'Songs in Silence: Trek' laat Marjolein Keuning zich begeleiden door gitarist Leon Mennen. Het verhaal vertelt over haar Coast to Coast trektocht in Engeland in 2018. De buitenlucht inspireerde Keuning tot deze voorstelling waarin muziek en verhalen worden afgewisseld. Het publiek bevindt zich midden in de natuur en kan liggend of zittend met de voeten in het gras genieten. 

LekkerBAG
Kenmerkend voor organisator Theaterkantoor zijn de concertlocaties die zorgen voor extra dimensie waarbij meerdere zintuigen worden geprikkeld. Voor de ultieme beleving van 'Songs in Silence: Trek' nemen bezoekers een tuinstoel, plaid, zitzak of matje mee. De organisatie verzorgt een zoete of hartige LekkerBAG met daarin een versnapering en drankje. De uitgereikte koptelefoon zorgt voor een nog intensere beleving.

Over Marjolein Keuning
Keuning heeft haar sporen verdiend in (muziek)theater, film en televisie, waarbij ze zowel grote rollen in binnen- en buitenland speelde, als in kleine solo-voorstellingen. Inhoudelijk en ambachtelijk is Keuning opgeleid op het Conservatorium in Rotterdam en aan het Lee Strasberg Institute in Los Angeles, USA. Ze combineert zang- en acteerkennis om emoties bij het publiek los te maken. Soms puur als vermaak, soms om een verhaal te vertellen dat ze zelf belangrijk vindt. Doch altijd in dialoog met het publiek. Ook is ze bijna afgestudeerd aan Warmonderhof.

Voor meer informatie: www.songsinsilence.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven