Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

"Tuinieren is een populaire hobby geworden"

Gemak staat voorop met veelzijdige zadenpakketten

Tholen - De Bolster biologische zaden heeft vier nieuwe zadenpakketten geïntroduceerd. Pakketten met zaden voor de pluktuin, droogbloemen, de theetuin en de makkelijke moestuin voor kinderen vullen het bestaande assortiment aan, dat nu in totaal twaalf pakketten telt.

"We merkten dat er behoefte was vanuit de particuliere markt om pakketten aan te bieden: voor het gemak, maar ook omdat men vaak niet weet met welke groenten te moeten beginnen. Een beetje hulp daarbij is heel fijn! Bovendien zijn deze zadenpakketten heel leuk om cadeau te geven", vertelt Iris Pedonomou. De nieuwste pakketten zijn vanaf februari te koop en de reacties zijn goed. "Ze zijn niet alleen leuk voor mensen die een moestuin hebben, maar ook voor mensen die van mooie boekketten of een kopje thee houden."

Winactie
Bij wijze van introductie organiseerde De Bolster begin deze maand een winactie, waarbij de nieuwe zadenpakketten onder de deelnemers werden verloot. "De reacties zijn erg leuk. Mensen zijn enthousiast en de winactie is heel goed ontvangen. Over het zaaien en oogsten hebben we nog geen reacties, hiervoor is het nog te vroeg in het seizoen, maar we hopen veel foto’s te zien van de zomer. Mensen kunnen ons hierin taggen met #debolster of @debolster.biozaden."

Populaire hobby
In de laatste jaren is er onder consumenten steeds meer aandacht gekomen voor (moes)tuinieren. Supermarkten hebben daaraan bijgedragen door bloemen- of groentenzaadjes uit te delen. Ook bij De Bolster merken ze deze toegenomen belangstelling. "Ja, het is een populaire hobby geworden. Mede omdat mensen het een prettig idee vinden om te weten waar hun groenten vandaan komen en hoe ze zijn geteeld door het zelf te doen. Daarnaast is tuinieren heel geschikt om even aan de drukte van het leven te ontkomen om zo lekker in de natuur bezig te zijn. Covid-19 zal hier zeker ook een rol in hebben gespeeld", zegt Iris.

Voor meer informatie: 
De Bolster
info@bolster.nl
www.bolster.nl/zadenpakketten


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven