Special AGF morgen van start

De Biojournaal Special staat in de maand juni in het teken van de AGF-handel. In deze special publiceren we elke werkdag relevante berichten over de AGF-sector in de bio-branche. Deze artikelen verschijnen in het specialblok in onze nieuwsbrief en in het specialblok op de website.

Zijn er mooie ontwikkelingen in je bedrijf te melden? Een nieuwe teelt of een bijzondere samenwerking? Bedrijven kunnen gratis een persbericht in de special laten opnemen. Uiteraard moet het de nodige nieuwswaarde/actualiteit bevatten. We raden aan om het persbericht niet langer dan 400 woorden te maken. Ook ontvangen we graag één of meerdere bijpassende foto's. 

Extra zichtbaar zijn
Daarnaast is het mogelijk om met een banner dagelijks in de spotlights te staan in het specialblok. Biojournaal wordt dagelijks als online nieuwsbrief naar meer dan 11.300 abonnees in Nederland en België verstuurd. De special biedt een mooie kans om je eigen bedrijf een maand lang in de spotlights te plaatsen met behulp van een banner. Wil je daar meer over weten? Neem contact op met: daan@biojournaal.nl | 0166 69 82 34


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven