Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Nieuw: 9x Gebrand bamboezout & zwarte knoflook

Tholen - Nieuw in het aanbod van Amanvida is 9x Gebrand bamboezout & zwarte knoflook. "Naast ons BambuSalz hebben we nu ook een nieuw combinatieproduct, waarbij het bamboezout gecombineerd wordt met gefermenteerde knoflook. We omschrijven het als een winnend duo om je lichaam te ondersteunen. Het product bestaat voor 50% uit 9 keer gebrand bamboezout en gefermenteerd knoflookpoeder. Beide ingrediënten ondersteunen het reinigen van het bloed en zorgen voor activering van de lichaamscellen. Zwarte knoflook dient ter ondersteuning van het immuunsysteem en door de aanwezigheid van bamboezout wordt de kracht van zwarte knoflook versterkt. Je kunt het gebruiken als bouillon. Het is kruidig en hartig", vertelt Tim Spek namens Amanvida.

Volledige assortiment weer beschikbaar
Sinds de zomer van 2019 is 'Bambu Salz' ofwel bamboezout uit Korea in Nederland verkrijgbaar. Het Bambu Salz is er in drie varianten: 1x gebrand, 2x gebrand en 9x keer gebrand. Hoe vaker de producent het zout brandt, hoe hoger de concentratie mineralen wordt. Door een gebrek aan grondstoffen heeft Noble House twee van de drie varianten lange tijd niet kunnen leveren, maar nu is het volledige assortiment weer beschikbaar.

Wat is er zo bijzonder aan deze zoutsoort? "Deze zoutsoort bevat een hele hoge concentratie mineralen. Dat komt door de traditionele manier waarop het zout bewerkt wordt. Het zeezout uit de Koreaanse zee wordt in holle bamboestengels op een vuur opgestookt. Daardoor ontstaat een kookproces wat ervoor zorgt dat de hoeveelheid mineralen die van nature al in het zeezout aanwezig zijn, nog verder wordt verhoogd. Ook de spoorelementen worden actiever gemaakt door de ionisatie van de verhitting. Door het verhittingsproces krijgen de spoorelementen en mineralen een zeer hoge activering en een hoge opnamecapaciteit in het menselijk lichaam."

Schaaltje met 9x gebrand bamboezout

"Brochure werkt supergoed"
Het BambuSalz is verkrijgbaar via Holland Pharma en Unipharma. En uiteraard via online bio-groothandel Amanvida. "Inmiddels hebben best wat winkels het bamboezout in het schap staan. Wat supergoed werkt is de brochure. Daar komen altijd klanten op terug. Daar zijn we ook wel heel erg blij mee. Wel is natuurlijk jammer dat we op zo'n manier moeten communiceren, vanwege de beperkingen vanuit de wetgeving. De brochures worden meegegeven bij de kassa of kan men in een informatierek vinden."

1x gebrand - zeer fijn (900 gram) en 2x gebrand - fijn (1000 gram)

Tim vertelt dat het om heel zuiver zout gaat. "Het zout is dankzij het brandproces heel goed gefilterd. Vooral het zout met een hogere brandgraad is volgens mij echt interessant voor therapeuten. Dit heeft een meer mineraalachtige en zwavelachtige smaak en wordt veelal op medicinale wijze ingenomen. Het bamboezout dat één of twee keer gebrand is, kan gebruikt worden als vervanging voor tafelzout."

9x gebrand (grof) assortiment (1000 gram, 270 gram en 100 gram)

Klik hier voor meer informatie over bamboezout op de website Freedom of Health.

Bekijk hier de video waarin te zien is hoe bamboezout gemaakt wordt:

Voor meer informatie: tim.spek@noble-house.tk en www.bambusalz.eu 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven