Bij SLA eten kinderen tot en met 10 jaar gratis

Saladebar SLA maakte op Moederdag bekend dat kinderen tot en met 10 jaar elke dag gratis mee eten bij al hun 13 vestigingen in Nederland. Hiermee steunt SLA het doel dat is gesteld door organisatie de Gezonde Generatie: om de Nederlandse jeugd in 2040 de gezondste van de wereld te maken. 

SLA biedt elk seizoen een vernieuwend en goed uitgedacht menu met voedzame salades, wraps, soepen en warme stews vol verse, duurzame en lokale producten. Het doel is om verse groenten zó lekker te maken, dat kiezen voor gezond een stuk gemakkelijker is voor een groot publiek. De gerechten zijn snel klaar en worden in verschillende vormen aangeboden: eat-in, take away en bezorging.  
 
Superkrachten bowl
Van gezond eten het nieuwe normaal maken. Dit wil SLA op bereikbaar maken voor iedereen. Oprichters Nina en Jop richten zich daarom op de volgende stap: bijdragen aan een gezonde generatie. Dit begint bij een gezonde basis voor alle opgroeiende kinderen in Nederland. Slechts 4 op de 10 jongeren in Nederland krijgt genoeg groenten binnen. Dat kan anders en daar wil SLA aan meewerken. Daarom maakt de saladebar op Moederdag bekend dat kinderen tot en met 10 jaar elke dag gratis met hun ouders mee eten bij al hun 13 vestigingen in Nederland. Wanneer een volwassene een maaltijd besteld, krijgen ze daar 1 gratis maaltijd voor het kind bij. Kinderen kunnen hun eigen superkrachten bowl samenstellen bestaande uit energieboosters (graan, zaad, peul), vitaminebommetjes (veggies) en krachtpatsers (eiwitten). 

De actie geldt voor eat in only, niet voor online bestellingen of take away. Maximaal 2 kinderen per volwassene.

Voor meer informatie:
SLA
www.ilovesla.com

De Gezonde Generatie
www.gezondegeneratie.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven