Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

"De homebase wordt een fijne hangplek voor iedereen"

Nieuwbouw en restyling voor BioBandits

Tholen - Een ketchuprode trap en een mangogele kamer. Dit zijn een paar van de ideeën voor het kantoor en de BioBandits 'homebase' in het nieuwe pand. BioBandits kan de nieuwe fabriek in Elst waarschijnlijk in september in gebruik nemen. Ook heeft het merk onlangs een restyling ondergaan.

BioBandits Hans de Boer en Pieter Bas Alferink

"We hebben ons hele assortiment in een nieuw, maar toch zeer herkenbaar, jasje gestoken. We hadden drie verschillende labelstijlen. Het werd tijd om hier eens goed naar te kijken. Hier zijn we met een marketingbureau uit Nijmegen mee aan de slag gegaan. De etiketten die we nu hebben passen echt bij BioBandits. Ik denk dat mensen het direct herkennen. Ze zijn zwart, opvallend en er staan illustraties van de ingrediënten op de voorkant. In het karakter van het merk is niet zoveel veranderd, maar we hebben hiermee echt een professionaliteitsslag gemaakt."

Bij de restyling is ook het assortiment bekeken en waar nodig verbeterd, zo geeft Hans aan. "Van de 23 producten zijn de 16 beste producten over. Ook zijn er wat bestaande producten vegan gemaakt. Op twee mayo's na zijn al onze producten nu volledig vegan. Onze honing-mosterd is nu bijvoorbeeld een No Honey Mustard geworden."

Nieuwbouw
En dit is dus niet het enige nieuws. BioBandits gaat later dit jaar namelijk verhuizen. "We zijn een nieuwe fabriek aan het bouwen in Elst. We hopen daar in september in te kunnen. Het gaat heel goed met BioBandits. We zijn de afgelopen jaren behoorlijk gegroeid en daardoor hebben we behoefte aan meer ruimte." Ook biedt de nieuwbouw BioBandits de mogelijkheid om de processen te optimaliseren, vertelt Hans.

In het nieuwe pand gaat BioBandits een tweede productielijn neerzetten. "Daardoor kunnen we qua capaciteit een enorme slag gaan slaan. Daarnaast willen we in kwaliteit verder gaan verbeteren met nieuwe machines. We kunnen straks veel efficiënter werken. Naast de directe procesverbeteringen gaan we ook een behoorlijke verduurzamingsslag maken. Ons dak van 1000 vierkante meter groot komt vol te liggen met zonnepanelen waarmee we voor een groot deel in onze elektriciteitsbehoefte kunnen voorzien. Daarnaast, in deze tijd ook niet onbelangrijk, zullen we geen gebruik meer maken van gas."

BioBandits 'homebase'
Door het hele kantoor heen zullen het rijke kleurenpallet van de BioBandits-sausjes en de grafische kenmerken van de producten overal terugkomen. Eyecatcher in het nieuwe pand wordt de BioBandits 'homebase', benadrukt Hans. "Dat wordt een fijne hangplek voor iedereen die bij ons werkt of op bezoek komt. Er komt een grote keuken met bar die we kunnen gebruiken bij de productontwikkeling. Onze medewerkers zitten daar straks in de pauze en kunnen er bijvoorbeeld voetbal kijken met vrienden. We proberen voor iedereen om ons heen een heel fijne plek te creëren. Dat is heel erg leuk om te doen."

Voor meer informatie:
Hans de Boer
BioBandits
Honingveldsestraat 7a
6665 CA Driel
038 2303942
hans@biobandits.nl 
www.biobandits.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven