Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Anne&Max opent 25e vestiging

Op woensdag 18 mei opent Anne&Max haar 25e vestiging in het Westerkwartier aan het Stationsplein 303 in Delft. Een moderne, sfeervolle huiskamer met zonnig terras waar je dagelijks (van 8.00 tot 18.00 uur) terecht kunt voor verse, gezonde, huisgemaakte en veelal bio ontbijtjes, brunches, lunches, High tea, borrels en natuurlijk heerlijke koffie en thee.

Al sinds zijn dertiende werkt de gepassioneerde en enthousiaste Jasper van Amelsvoort in de horeca. "Ik droomde er toen al van om later voor mezelf te beginnen." Na jarenlange ervaring in de horeca werd hij bedrijfsleider bij een horecaketen in Delft, waar hij kennismaakt met het franchise concept. "Franchise geeft je op de juiste vlakken ondersteuning, zodat je het allemaal niet alleen hoeft te doen. Dat is wat mij heeft getriggerd om ook eens naar franchise concept te kijken."

Delft Westerkwartier
"In de tweeëneenhalf jaar dat ik al in Delft heb gewerkt, leer je ook de mensen kennen. Ze zijn heel gemoedelijk en relaxed, gewoon hele fijne mensen. En toen ik de geweldige locatie zag, was ik gelijk verkocht. Ik houd van moderne gebouwen, hele hoge ramen van zeven meter, overal glas, echt een heel gaaf pand. En dan komt er over twee jaar ook nog eens een heel mooi park voor de deur. Ik zie het al helemaal voor mij dat gasten daar neerstrijken met een Anne&Max picknickbox."

Vestiging in Amstelveen op de planning
Al meer dan 15 jaar is Anne&Max haar oprechte missie om een huiskamer in de stad te zijn. De keten gebruikt veelal bio, biodynamische, fairtrade, direct trade of gewoon hele goede eerlijke producten met een bijzonder verhaal voor haar gerechten. Anne&Max is hard aan het groeien. Binnenkort opent de 25e vestiging in Delft en deze maand staat ook Amstelveen nog op de planning. "Wij zijn nog lang niet uitgegroeid. Wij zijn altijd op zoek naar panden om ons in te vestigen en onze missie en visie door te zetten."

Planeetaardig
Oprichter Wobbe van Zoelen: "Wij gaan zo goed mogelijk met de wereld om ons heen om. Daarom wordt een groot deel van onze producten nu al milieuvriendelijk geproduceerd en blijven we actief op zoek naar kwalitatief goede en milieuvriendelijke producten en werkwijzen. Zo hebben wij samen met onze koffiebranders en lokale koffie-exporteur onze eerste direct trade opgezet in Peru. Door deze samenwerking ontvangen de koffieboeren een eerlijke prijs en is er beter zicht op het proces van producent tot consument. Zo hoef je je als gast geen zorgen te maken dat niemand in de keten is geschaad en zodat alles dat goed smaakt, ook goed voelt."

Voor meer informatie: www.annemax.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven