Volgende editie: Rio de Janeiro

220 bedrijven present op het BioAg World Congress 2022 in Valencia

Het BioAg World Congres is een ontmoetingsplaats voor innovatieve bedrijven die de bio-teelt als hét productieve model voor de toekomst zien. Dit jaar werd het van 26 tot en met 29 april in het Prins Filip Museum in Valencia gehouden.

Tijdens deze derde editie werd een bijzonder waardevol programma aangeboden, niet alleen omwille van de kwaliteit van de sprekers en de kennisuitwisseling, maar ook vanwege het feit dat Spanje en Europa opvallen door hun leiderschap op het gebied van BioAg.

Het innovatieve format ontworpen door Global BioAg Linkages en Primary BioAg Innovations, de organisatoren van dit congres, had oog voor de belangen van zowel de technologische bedrijven (geïntegreerde telersgroepen zijn van groot belang voor de Spaanse tuinbouw), met een veelheid aan onderwerpen en sessies, als van de sponsorende en samenwerkende bedrijven, met veel netwerkmomenten om contacten te leggen en B2B-kansen te genereren.

Het BAWCongress eindigt evenwel niet hier. De website zal voortdurend worden bijgewerkt met informatie, video's en interviews. Ook op de social media van de organisatie, een tool die de reikwijdte van het congres aanzienlijk heeft vergroot, zal regelmatig nieuwe informatie beschikbaar komen.

"De volgende editie van het BioAg World Congress zal in 2023 worden gehouden in Rio de Janeiro (Brazilië), een ongelooflijke omgeving met een groot potentieel voor de BioAg-sector", zegt Roger Tripathi, voorzitter, CEO en oprichter van Global BioAg Linkages en Primary BioAg Innovations.

Bron: fhalmeria.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven