10 en 11 juni, Wageningen Universiteit

Inschrijvingen open voor de Voedsel Anders Conferentie 2022

Op 10 en 11 juni wordt de Voedsel Anders Conferentie 2022 georganiseerd op de Wageningen universiteit. De twee dagen staan in het teken van inspiratie en verbinding rondom het thema 'Samen op weg naar een Democratisch Voedselsysteem'.

Op het programma staan veel interactieve workshops en met keynote sprekers zoals Deirdre Woods en Jaap Tielbeke. "We gaan in op uitdagingen en systeemdruk en hoe we als boeren, burgers, vissers, onderzoekers etc. ons daarin manoeuvreren", aldus de organisatie. "We kijken naar de waarde van collectieve kracht. Daarnaast gaan we in gesprek over onze internationale relaties, solidariteit tussen ons werk hier en de kansen internationaal. We spreken over solidariteit, zelfbeheer, autonomie. Ten slotte gaan we verder in op voedseldemocratie. Wat houdt dat in in de praktijk? Samen reflecteren we en leren we over inclusiviteit van het voedselsysteem en verbinding rondom eten."

Bezoekers kunnen een programma vol workshops, panel gesprekken en excursies naar lokale voedselproducenten verwachten. Het definitieve programma van VA Conferentie 2022 wordt binnenkort bekend gemaakt.

Voor meer informatie: www.voedselanders.nl

Bron: LinkedIn Voedsel Anders Nederland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven