InnStyle, Maarssen | Woensdag 8 juni 2022

IT-manager Hessing Supervers gastspreker op Food & Beverage Business Event

Om voorop te blijven lopen in de Food & Beverage sector en een gezonde winst te behouden, is het essentieel om op de hoogte te zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen.
Er verandert veel, en continu. Van klimaat-veranderingen en groeiende arbeidstekorten tot allerlei opkomende technologieën. "Het is in deze tijd dan ook cruciaal om uw voedings- of drankenbedrijf voor te bereiden en klaar te zijn voor de toekomst. Hoe lang kunt u nog wachten?", vraagt Aptean zich af.

Graag nodigt het bedrijf u uit voor het Aptean Business Event op 8 juni 2022 in Maarssen, waar u van industrie-experts meer hoort over de meest relevante uitdagingen en inzichten. "Ontdek hoe digitale modernisering een succesfactor kan zijn voor uw bedrijf, door de prestaties en winstgevendheid van uw bedrijf toekomstbestendig te maken. Laat u als gast inhoudelijk én culinair verrassen. Het doel is om u te triggeren en te helpen bij het maken van strategische beslissingen, zodat uw bedrijf op koers blijft, nu en in de toekomst. Tevens een mooi moment om te netwerken met branchegenoten. Kortom, een programma om het nuttige met het aangename te combineren. Graag tot dan!"

Bent u een decisionmaker of adviseur in de voedingsindustrie?
Bekijk het programma en schrijf u dan zeker in voor het event.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven