Nieuw self care merk: Rose Lou

Ken je dat gevoel van een helende massage waarbij je het idee hebt dat je niks doet, maar dat er tegelijkertijd van alles gebeurt? Soms bereik je juist meer door even minder te doen.

De oprichtster van Rose Lou, Carine Heidendal, is massagetherapeut in opleiding en ervaart dagelijks wat rust, aandacht en zelfzorg voor je kunnen doen. "Op fysiek gebied kan het ontspanning, klachtenverlichting geven en op mentaal gebied ruimte en helderheid", aldus Carine.

Om meer mensen te kunnen bereiken en om ook thuis wat rust te kunnen laten ervaren op een toegankelijke manier, heeft zij een eerste productlijn ontworpen.

Producten
De productlijn bestaat uit oogkussens gemaakt van zacht linnen, gevuld met biologische lijnzaad en lavendel of rozemarijn en munt. "Je kunt het kussen gebruiken op elk moment van de dag wanneer je even wat rust nodig hebt: bijvoorbeeld op je werk, thuis of na een yogales. Alle ingrediënten en materialen zijn zorgvuldig geselecteerd: zo wordt er alleen gebruik gemaakt van plantaardige, zoveel mogelijk biologische ingrediënten en hernieuwbare materialen. De biologische lijnzaad komt bijvoorbeeld uit Nederland en de lavendel uit Frankrijk. De kracht en zachtheid van de natuur van zo dichtbij mogelijk!"

Lokaal gemaakt
Carine is gek op mooie, kwalitatieve en eerlijke producten gemaakt door vakmensen. Om de lokale vakmensen te steunen en goede kwaliteit te bieden, worden de producten van Rose Lou dus in Nederland met de hand gemaakt.

Voor meer informatie:
Carine Heidendal
Rose Lou
info@roseloumoments.com 
www.roseloumoments.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven