Limited edition versies van l'Huile by CÎME naar aanleiding van 10e verjaardag

Honestly Beautiful is de baseline waar het Belgische skincare merk CÎME zich ondertussen al 10 jaar fier achterzet. Founders Isabel Coppens en Anke De Boeck engageren zich dagelijks om een actieve rol in te nemen binnen het luik van female empowerment. Zo ondersteunen ze niet alleen verschillende lokale vrouwenprojecten in Nepal maar dragen ze de representatie van 'eerlijk mooi' hoog in het vaandel. 

Naar aanleiding van CÎME’s 10-jarig bestaan wordt hun bestseller l'Huile by CÎME in een nieuw jasje gestopt door twee Brusselse illustratrices: Jeanne Saboureault en Silke Reyntjes. "What does honestly beautiful mean to you?" Vanuit deze vraag zijn Brusselse illustratrices Jeanne Saboureault (beter gekend onder artiestennaam 'Jano.bxl') & Silke Reyntjens (SIRE.) gestart aan hun design voor de iconische limited edition l'Huile by CÎME. 

Resultaat? Twee verschillende ontwerpen, telkens in de typerende stijl van de ontwerpsters, met een duidelijk lijn: de vrouwen in de illustraties verbergen hun naaktheid niet maar tonen hun ware aard. Open, puur en mooi. 

Jeanne Saboureault maakte de ilustratie van de dansende figuren: "Het was belangrijk voor mij dat de illustratie die ik voor CÎME zou maken met als thema "Eerlijk mooi", vrouwen zou zijn die volledig naakt en natuurlijk zijn, hun lichaam accepteren, plezier hebben, dansen zonder zorgen van de wereld: naïef, oprecht zijn. Dit is eigenlijk hoe de wereld zou moeten zijn!"

Silke Reyntjens maakte de lijntekening: "Mijn figuur verbergt haar naaktheid niet, maar is trots op wie ze is. Voor mijn kleurkeuze grijp ik net zoals Matisse graag terug naar de kleur blauw, waarvoor ik net als vele andere kunstenaars een grote liefde/fascinatie koester. De kracht van deze kleur is opmerkelijk: Blauw past zich aan aan de kleuren waarnaast je ze plaatst: naast oranje krijgt het een ondersteunde functie - naast wit straalt het een ongelofelijke energie uit.

Laat dit voor mij de ware schoonheid zijn dat het vrouwelijk naakt omvat: krachtige elegantie. Voor mij is blauw op zich 'honestly beautiful'."

Bestseller
De multifunctionele l'Huile by CÎME is al jaren een bestseller. "Deze 100% natuurlijke droge olie voedt en geeft zowel de huid als de nagels en het haar een boost. Het perfecte product om ieders mooie huid te eren en in een nieuw ontwerp te hullen. Een klant omschreef onze l'Huile by CÎME ooit als liquid gold. En dat is ie ook! De unieke mengeling van kostbare oliën in deze droge olie geeft je huid een gouden gloed en maakt hem zijdezacht", aldus Isabel Coppens & Anke De Boeck, founders van CÎME.

Voor meer informatie: esterderycke@cime-skincare.com en www.cime-skincare.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven