Odin Bezorgdienst breidt uit naar het noorden

Met ingang van woensdag 4 mei breidt de Odin Bezorgdienst haar bezorgroutes uit en brengt nu ook biologische boodschappen aan huis in bezorgregio’s van Heerenveen tot en met Groningen. Klanten kunnen online hun bestelling plaatsen en vervolgens kiezen uit ruim 3000 producten, van verse groenten en fruit tot boter, kaas en eieren, maar ook producten als brood, koffie, rijst, tomatensaus, wijn, olijfolie, diepvriesproducten en shampoo en toiletpapier. Alles 100% biologisch en liefst biodynamisch.

De nieuwe bezorgregio’s en bezorgdagen zijn:

  • Postcodes beginnend met 93: woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag
  • Postcodes beginnen met 84 en 92: woensdag en vrijdag
  • Postcodes beginnen met 97 en 98: donderdag en zaterdag

Via de postcodecheck op https://www.odin.nl/doe-mee/online-boodschappen/ kunnen consumenten kijken of Odin ook bij hen in de straat bezorgt. Op verzoek breidt Odin de regio’s uiteraard graag verder uit.

Welkomscadeau: 20 euro korting op de eerste bestelling
Klanten die nieuw zijn in de Odin Bezorgdienst maken op www.odin.nl eerst een account en ontvangen vervolgens 20 euro korting op hun eerste bestelling met actiecode Welkom bij Odin.

Liesbeth Oudesluijs

“Mooi dat we nu ook in het noorden bezorgen!”
Biologische voedselcoöperatie Odin verzorgt al sinds 1983 gezonde boodschappen uit een vruchtbare landbouw en eerlijke handel voor zoveel mogelijk mensen. Dat doet Odin o.a. via de 28 eigen winkels, via klanten van de Odin Groothandel en afhaalpunten voor de Odin Groenten- en Fruitabonnementen. Maar op steeds meer plekken in Nederland brengt de Odin Bezorgdienst ook online bestelde boodschappen aan huis, op het werk of zelfs op het vakantieadres.

“In 2018 is Odin samen gegaan met Coöperatie De Nieuwe Band, een groothandel voor biologische kruidenierswaren gevestigd in Marum”, vertelt Liesbeth Oudesluijs, logistiek manager bij Odin en verantwoordelijk voor het thuis bezorgen. “De wens om ook in het noorden niet alleen als groothandel en met Odin Groente- en Fruitabonnementen actief te zijn, maar ook biologische boodschappen aan huis te verzorgen was er al een tijdje. Mooi dat we nu eindelijk kunnen starten en we hopen er veel mensen blij mee te kunnen maken!”

Lid worden mag wel, hoeft niet
“Wie boodschappen wil doen in de Odin Bezorgdienst hoeft geen lid te worden van de coöperatie, maar dat mag natuurlijk wel, graag zelfs”, legt Liesbeth uit. “De coöperatie heeft op dit moment ruim 14.000 leden. Zij hebben een aandeel genomen in de coöperatie en zijn allemaal beetje mede-eigenaar van de (online) winkel waar ze hun boodschappen doen. Maar ook van Odin imkerij, Odin boerderij De Beersche Hoeve en de Odin groothandel. De meeste leden doen mee aan het ledenvoordeelsysteem. Dan betalen ze maandelijks een stukje van hun boodschappen vooruit en ontvangen in ruil daarvoor 15 tot 20% ledenvoordeel aan de kassa."

Voor meer informatie: www.odin.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven