Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
24ste vestiging geopend in Groningen

Bio-ijsthee Anne&Max nu ook verkrijgbaar voor thuis

Tholen - De ijsthee van Anne&Max is nu ook verkrijgbaar voor thuis. Hij is te vinden in de webshop van Anne&Max en staat in alle vestigingen in de verkoopkast. Er zijn twee varianten: de zoete groene ijstheemix van groene jasmijnthee, aardbei, appel en rozenblaadjes en de klassieke ijstheemix van zwarte en groene thee, bergamot en korenbloemblaadjes. "Het gaat om twee mooie bio-ijstheesmaken om mee af te koelen. Creëer het ultieme zomergevoel: met een ijsthee in je hand in je strandstoel", vertelt Nina den Iseger namens Anne&Max.

Half april is ook de 24ste vestiging van Anne&Max geopend in Groningen. De 'huiskamer' van Anne&Max is gevestigd aan de Turfsingel 18. "In dit unieke hoekpand, tegenover het voormalige Dudok tankstation, kan men dagelijks binnenlopen voor ontbijt, koffie en thee, lunch, High tea en borrel. Ook is er een zonnig terras waar je kan genieten van je eerste espresso van de dag of een goed glas witte wijn om de dag mee af te sluiten. Waar het voorheen 2 losse panden waren, zijn de panden na ons 'verbouw-avontuur' omgetoverd tot één gezellige huiskamer."

Nina geeft tenslotte desgevraagd aan dat meer dan 80% van de producten op de menukaart van Anne&Max biologisch is. 

Voor meer informatie:
Nina den Iseger
Anne&Max
ninadeniseger@annemax.nl 
www.annemax.nl