Nieuwe variant limonadesiroop Agropošta: Citroengras & gember

Agropošta heeft een nieuwe variant limonadesiroop geïntroduceerd. "Met onze limonadesiroop van citroengras en gember geef je jouw drankje een spicy kick. Zoet en pittig zijn in deze siroop helemaal in harmonie", vertelt Karin Gefken namens Agropošta.

Citroengras is een befaamde smaakmaker in verschillende keukens over de hele wereld, en ken je misschien ook wel onder de naam 'sereh'. In deze natuurlijke siroop geeft hij volgens Karin een subtiele, aromatische citrussmaak die goed past bij het pittige van de gember.

Karin: "Gember is vooral beroemd om z'n frispittige smaak, maar heeft ook allerlei verborgen krachten. Zo zou gember goed zijn tegen misselijkheid, je spijsvertering bevorderen en ontstekingsremmende eigenschappen hebben. Feit of fabel: in onze biologische limonadesiroop is hij vooral heel erg lekker!"

De nieuwe smaak is verkrijgbaar in alle verpakkingen, dus in 32 milliliter single serve sachet met siroop, 250 milliliter glazen flesje met kant en klare limonade of een 500 milliliter glazen fles met siroop.

Voor meer informatie:
Karin Gefken
Agropošta
Anthony Fokkerweg 61-1
1059 CP Amsterdam
020 6126070
06 41975361
karin@agroposta.com 
www.agroposta.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven