Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe popcornvariant Moonpop: Salted Caramel

De biologische range popcorn van Moonpop is onlangs uitgebreid met een nieuwe smaak: Salted Caramel. Moonpop Popcorn Salted Caramel is volgens de producent ideaal als afternoon bite, onderweg of om gewoon even te relaxen. De popcorn is biologisch en glutenvrij.

Van bonbons van luxe pattisseriezaken tot latte's bij de hippe koffiezaken, de stijgende populariteit van Salted Caramel is overal zichtbaar. Moonpop Popcorn Salted Caramel is op smaak gebracht met zoete karamel en fijn zout. Waarom dit zo lekker smaakt? Er zijn 5 primaire smaken die de smaakpapillen op kunnen pikken. Dit zijn: zoet, zout, zuur, bitter en umami. Gezouten karamel combineert 2 van deze, wat het effect geeft dat chefs 'smaaklagen' noemen. Zout werkt als smaakversterker waardoor de karamel nog lekkerder smaakt. Het belangrijkste is het vinden van de ideale verhouding waarmee het zout de smaak van de karamel nog beter tot zijn recht laat komen, wat eindigt in vuurwerk op je tong.

Moonpop investeert 1% van de omzet in biodiversiteit dankzij een partnership met SUGi, een organisatie rond urban rewilding volgens de duurzame Miyawaki techniek. Dit maakt de snack dus ook nog eens verantwoord.

Voor meer informatie: www.moonpopsnacks.com 

Publicatiedatum: