De Aanzet neemt afscheid van Maarten, Jos en Laura

Tholen - Afgelopen zaterdag hebben Maarten, Jos en Laura afscheid genomen bij De Aanzet. De afscheidsborrel werd gehouden aan de 1e Jacob van Campenstraat 8 (de voormalige Glas en Lood) waar komende maand de winkel cursusruimte De Aanzet 7-ambachten en een winkel met natuurlijke verzorgingsproducten wordt geopend. Op nummer 10-12 zit de huidige food winkel, die Maarten Rijninks zal blijven runnen. "Wat een opkomst bij de afscheidsborrel... Niet de helft staat op de foto's. Dank voor alle beste wensen. Wij gaan Maarten, Jos en Laura missen", staat op Facebook en Instagram bij de foto's.

Jos en Maarten richten zich tot de aanwezigen

Hiermee neemt De Aanzet afscheid van drie vennoten. "Het is veel makkelijker om het allemaal in 1 keer te regelen. Ik ga met frisse moed door en zal me in blijven zetten voor het verder vergroenen (realiseren van een Groene hub) van Amsterdam", aldus Maarten Rijninks.

Hij wil Maarten, Jos en Laura hartelijk bedanken voor hun inzet. "Met name Maarten en Jos waren nog net niet vergroeid met De Aanzet. De Aanzet opende in januari 1981, Maarten is 38 jaar actief geweest in de winkel en Jos 35 jaar. Ze waren er dus net niet van het begin bij. En dat was toch de tijd dat je blij moest zijn dat je bestelling binnen kwam."

Rechts Maarten Kroes

De Aanzet is één van de eerste natuurvoedingswinkels in Amsterdam (sinds 1981). En de eerste die de ware prijs in beeld brengt voor consumenten.

Jos (midden) in gesprek met wat bezoekers van de afscheidsborrel

Voor meer informatie: maarten.rijninks@gmail.com en www.de-aanzet.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven