Nieuw: Notenmeel van Nice & Nuts

Het assortiment van Nice & Nuts is uitgebreid met een nieuwe lijn van drie soorten notenmeel. De varianten cashew, hazelnoot en walnoot zijn binnenkort te vinden in de schappen. "Deze drie type soorten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van smaak, aangezien we hier bij Nice & Nuts voor staan", vertelt Rowan van de Kerkhof, brand management assistent bij Udea. 

Veelzijdigheid
"Notenmeel van Nice & Nuts is ideaal als je minder gluten wil eten, het is namelijk van nature glutenvrij. Ook is het erg veelzijdig in gebruik; het kan namelijk toegepast worden in zowel zoete als hartige gerechten." Voor hartige gerechten kan het gebruikt worden bij zelfgemaakte vleesvervangers, dips en spreads. Het kan zelfs ook gebruikt worden ter vervanging van geraffineerde bloem als bindmiddel in soep of sauzen. Voor de zoete gerechten kan er bijvoorbeeld een taart of cake mee gebakken worden."

Gezond en lekker
"Notenmeel is niet alleen veelzijdig, maar ook erg gezond! Ze zitten bomvol vitaminen en mineralen zoals ijzer en vitamine B1. Verder is notenmeel een bron van eiwitten en zijn ze rijk aan onverzadigde vetten en vezels. De smaak van het notenmeel geeft een extra dimensie aan een gerecht, bij cashewnotenmeel geeft het bijvoorbeeld een licht zoete notensmaak", aldus Rowan.

Nice & Nuts voor de bio speciaalzaak
Nice & Nuts staat voor een gevarieerd assortiment noten, zuidvruchten, zaden, pitten en mixen, notenpasta's en meel. "En met 'nice' bedoelen wij ook écht 'NICE'. Dus wij gaan voor zorgvuldige selecties van de beste biologische ingrediënten, én tegen een scherpe prijs."

Nice & Nuts is exclusief verkrijgbaar bij Udea.

Klik hier voor meer informatie.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven