"Ons eerste product dat in het VK gelanceerd is"

Nieuw: BUMI's seitan kebab

Tholen - BUMI introduceert een nieuw product: BUMI's seitan kebab. Het product zal gelanceerd worden bij Udea/Ekoplaza en Bio-Planet. Daar ligt het vanaf volgende week (week 17) in de schappen. "We zijn ontzettend blij met deze aanwinst omdat het consumenten op een toegankelijke manier kennis laat maken met seitan en het BUMI merk. Ik denk echt dat dit een topper gaat worden. Hij is erg goed van smaak en consumenten weten wat ze er mee kunnen doen", vertelt Florian Rath.

Hij geeft aan dat de kebab van BUMI zich van andere vegan kebabs onderscheidt door het lagere zoutgehalte, de malse kebabstructuur en de opvallende, kleurrijke verpakking. "Qua toepassing is de kebab vergelijkbaar met onze andere veelzijdige producten. De seitan kebab leent zich voor een breed scala aan gerechten, van een klassieke pita tot eiwitrijke pizza topping."

Eerste stappen in het Verenigd Koninkrijk
Met de introductie van de seitan kebab zet BUMI overigens ook de eerste stappen in het Verenigd Koninkrijk. "Dit is ons eerste product dat in het VK gelanceerd is binnen foodservice kanalen. Nu het eenmaal staat met één partij, hebben we een goede ingang. We hopen dan ook de komende tijd te kunnen gaan opschalen daar."

Voor meer informatie:
Florian Rath
BUMI Organics
Nieuwe Hemweg 14F
1013BG Amsterdam
06 48194931
florian@bumi.nl 
www.bumi.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven