Duurzaam koken met Velt

Wie kweekt, die kookt. Speciaal voor de klanten van biologische boeren ontwikkelde Velt – de vereniging voor ecologisch leven, koken en tuinieren – een interessant aanbod van workshops. Wie een CSA bestiert, een boerderijwinkel runt of producten direct aan de consument levert, biedt met een workshop van Velt zijn klanten iets extra’s.

Foto: Wout Hendrickx

Velt komt naar biologische boeren toe om samen met hun klanten een verrassende maaltijd te bereiden en hen nog meer te leren over duurzame voeding. Met groenten uit de tuin of boerderijwinkel. Improvisatiekoken, Groenten fermenteren of Kook het seizoen: er is altijd een workshop die bij de klanten past. Elke Velt-workshop heeft een bijzondere invalshoek.

Kijk op www.velt.nu/workshops-voeding voor het volledige aanbod. Voor meer informatie: leentje@velt.nu


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven