Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Duurzaam koken met Velt

Wie kweekt, die kookt. Speciaal voor de klanten van biologische boeren ontwikkelde Velt – de vereniging voor ecologisch leven, koken en tuinieren – een interessant aanbod van workshops. Wie een CSA bestiert, een boerderijwinkel runt of producten direct aan de consument levert, biedt met een workshop van Velt zijn klanten iets extra’s.

Foto: Wout Hendrickx

Velt komt naar biologische boeren toe om samen met hun klanten een verrassende maaltijd te bereiden en hen nog meer te leren over duurzame voeding. Met groenten uit de tuin of boerderijwinkel. Improvisatiekoken, Groenten fermenteren of Kook het seizoen: er is altijd een workshop die bij de klanten past. Elke Velt-workshop heeft een bijzondere invalshoek.

Kijk op www.velt.nu/workshops-voeding voor het volledige aanbod. Voor meer informatie: leentje@velt.nu

Publicatiedatum: