Yarrah bestaat 30 jaar

Yarrah bestaat 30 jaar. Hiermee behoort het merk voor biologische voeding voor huisdieren inmiddels tot de oudgedienden in de biosector. Het in Harderwijk gevestigde bedrijf kwam met het volgende statement over dit jubileum:

In 1992 werd de eerste stap met het merk Yarrah gezet. Als we daaraan terugdenken, is het eigenlijk helemaal niet zo vreemd om je huisdier dezelfde voedselstandaard te willen bieden als jezelf in termen van gezonde, biologische voeding. Z'n tijd vrij ver vooruit als je het ons vraagt.

Yarrah ontstond uit de rotsvaste overtuiging dat gezond voer voor huisdieren is gemaakt van zuivere ingrediënten en meer niet.
En daarmee bedoelen we gezond, gecertificeerd biologisch voedsel met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk (of in dit geval pootafdruk). En we kopen alle ingrediënten zelf in, zodat we precies weten wat er in onze producten zit. Zo kunnen we ons hele productieproces volgen, van zaad tot brokjes en van akkers tot kuipjes.

We willen niet opscheppen, maar het is waarschijnlijk een van de redenen waarom we in dertig jaar tijd geen enkele terugroepactie hebben gehad.

Goed bezig zijn en bijdragen aan een betere wereld is niet altijd makkelijk, maar wij willen de juiste keuzes maken zonder compromissen te sluiten. Eigenlijk komt het erop neer dat onze principes de afgelopen dertig jaar niet zijn veranderd en we ook niet van plan zijn dat te doen want biologisch is beter, zowel voor je huisdier als voor onze planeet.

Maar het is onze verjaardag en dat betekent dat het tijd is om dit te vieren. Maar wat is daar nou leuk aan als je de vreugde niet kunt delen met anderen? Vooral in deze tijden waarin geluk en liefde voor elkaar niet vanzelfsprekend zijn, voelen we de drang om de liefde te verspreiden. Dat doen we natuurlijk al dertig jaar, maar dit jaar gaan we nog een stapje verder. De komende maanden komen we met allerlei initiatieven zoals verschillende weggeefacties op sociale media, 'goed bezig zijn'-dagen met ons team, een goededoelenproject, tal van aanbiedingen en nog veel meer. Zorg daarom dat je op de hoogte blijft.

En laten we ondertussen aardig zijn voor elkaar, de goede dingen in het leven vieren met familie, vrienden en natuurlijk onze geliefde huisdieren.

Voor meer informatie: info@yarrah.com en www.yarrah.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven