JetDrinks neemt belang in ijsfabriek

JetDrinks neemt een belang in ijsfabriek B&G Foodfactory uit Surhuisterveen. Deze ijsfabriek produceert onder meer biologische en vegan ijsconcepten.

Lily & Hanna is een van de ijsmerken die door B&G Foodfactory wordt geproduceerd.

Door een intensieve samenwerking aan te gaan verwacht JetDrinks bij te kunnen dragen aan een verdere kwaliteitsverbetering en verduurzaming van het ijslandschap binnen foodservice en retail. JetDrinks is al 20 jaar actief in biologische en vegan dranken (non alcohol) en healthy tussendoortjes.

Als importeur, merkenbouwer en merkeigenaar heeft JetDrinks een uitgebalanceerd assortiment van zo’n 45 bijzondere foodmerken. JetDrinks levert haar producten zowel direct als indirect aan ongeveer 4500 locaties in de Benelux. De klanten bevinden zich met name in het foodservice, delicatessen en (online) retailkanaal. JetDrinks heeft ook een eigen productiefaciliteit voor middelgrote afvulopdrachten.

B&G Foodfactory is 10 jaar geleden begonnen met de productie en ontwikkeling van hoog kwalitatief roomijs. De laatste jaren zijn er grote stappen gezet op het gebied van vegan en biologisch ijsconcepten. B&G produceert o.a. voor de merken NICE fruitijsjes, Flevosap ijs, low calorie ijs MELT en het Zweedse vegan ijsmerk Lily & Hanna.

Voor meer informatie:
JetDrinks ‘Good Food Vibes’
0294-255853
info@jetdrinks.nl
www.jetdrinks.nl

B&G Food Factory
info@bgfoodfactory.nl
www.bgfoodfactory.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven