Fotoreportages Nederlandse en Belgische bedrijven op Fruit Logistica 2022

Tholen - De eerste Fruit Logistica, na een lange afwezigheid, zit er weer op. De stands zijn leeg, de laatste pullen bier ook, en de prijzen zijn verdeeld. Zoals elk jaar namen de nodige Nederlandse en Belgische bedrijven de moeite naar Berlijn af te reizen voor een rondje beurs, even bijpraten en soms ook voor afspraken op diverse stands.

Klik hier voor de fotoreportage van de Hollandse AGF-handel, waarin ook verschillende bio-bedrijven terug te zien zijn (zie ook de foto's in dit artikel).

Green Organics, OTC Organics, Groen Agro Control en BioFreshi.

Er heerste over het algemeen een tevreden en opgeluchte stemming onder de Nederlandse en Belgische standhouders tijdens de Fruit Logistica dit jaar. Over het feit dat eindelijk weer de mogelijkheid bestond om de relaties in levende lijve te kunnen ontmoeten, maar toch ook opluchting over het toegestroomde publiek. 

Bio Center Zann, Yogi & Yousef, WeGrowOrganic en BioTropic.

Opvallend was aanwezigheid van bezoekers uit opkomende markten als Afrika en ook Zuid-Amerika. Meerdere standhouders gaven aan veel bezoekers uit die continenten in hun stand te hebben gezien. Bezoekers uit Noord-Afrika, waar de Ramadan mensen thuishield, Azië, de Ruslandhoek en ook Noord-Amerika, waar tegelijkertijd de beurs CPMA werd gehouden, waren er minder dan gehoopt. Ook niet alle retailers gaven acte de présence.

Bejo Zaden, Control Union en TLR International Laboratories, Rijk Zwaan en Eosta.

Vanwege het latere tijdstip van de Fruit Logistica zagen velen zich genoodzaakt met een kleinere bezetting aanwezig te zijn, omdat de drukte in het seizoen de nodige handen op het thuisfront vereiste. Bovendien lag voor een groot deel van de fruittelers de aandacht nog bij de zware nachten door de onverwachte vorst. Toch spreken velen van productieve gesprekken met het geïnteresseerde publiek.

Organto presenteerde het marktconcept onder de merknaam I AM Organic! op de beurs.

Ook de redactie van AGF.nl was weer aanwezig. Hieronder de fotoreportages van de Belgische en Nederlandse standhouders op de Fruit Logistica 2022.

Klik hier voor de fotoreportage van de Nederlandse AGF-handel
Klik hier voor de fotoreportage van de Belgische AGF-handel
Klik hier voor de fotoreportage van de tuinbouwtoeleveranciers van onze Groentennieuws-collega's.

Het bio-assortiment van Hagranop.

Veel kijkplezier!

Deze week volgen ook de fotoreportage van de Holland Fresh Group Party en de internationale foto's.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven