Laitois introduceert nieuwe Demeter yoghurt in glas

Laitois komt met vijf varianten yoghurt in glas met het Demeter keurmerk. De melk die wordt gebruikt komt van koeien die hun hoorns mogen behouden en wordt uitsluitend verwerkt volgens de Demeter richtlijnen. Er wordt zo natuurlijk mogelijk geproduceerd om de meeste vitaminen en natuurlijke ingrediënten vast te houden. Door de langzame verzuring, die bij biodynamische productie hoort, krijgt de yoghurt zijn volle smaak. Vervolgens wordt de yoghurt gemengd met de beste biologische ingrediënten.

Laitois komt in de smaken: volle yoghurt naturel, stracciatella, framboos, blauwe bes en mango en wordt verkocht in een glazen pot met statiegeld. Wel zo duurzaam!

Volgens Steffanie Eberson (Brand Manager Laitois) past deze range perfect bij het merk; dagelijkse zuivel voor iedereen. Zo heeft het merk al succesvolle biologische roomboters. "We mistte echter nog yoghurt of een toetje als instap bij deze lijn. Deze vijf smaken passen hier perfect bij; scherp geprijsd, yoghurt van biodynamisch kwaliteit en zo lekker dat je ze iedere dag wil eten."

Susanne van den Brandt (Category Manager Udea): "Door de goede prijs-kwaliteitverhouding biedt Laitois nu een mooie basis zuivellijn in het schap. Hiermee is het een breder Benelux merk geworden waar we in de toekomst zeker nog meer zuivel onder zullen aanbieden."

Laitois is exclusief verkrijgbaar bij Udea.

Voor meer informatie: info@udea.nl en www.udea.nl 


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven