Nieuw: Ginger Turmeric Pineapple in fles van 0,75 liter

De range biologische juice shots van Holyshot is uitgebreid met een nieuwe 0,75 liter fles in de variant Ginger Turmeric Pineapple. Hiermee kan men eenvoudig elke dag van een juice shot genieten. Distributeur D-drinks geeft aan dat het drankje een verfrissende en heerlijke boost geeft met een subtiele gember-kick. 

The golden spice
Turmeric, oftewel kurkuma, is een specerij uit de gemberfamilie en staat in India ook wel bekend als 'the golden spice' door haar goudgele kleur. Kurkuma heeft iets bitters, iets peperigs maar ook een sinaasappelaccent. Daarnaast worden er ook heel wat gezondheidsvoordelen aan deze specerij toegeschreven. Kurkuma is van nature onder andere rijk aan onder andere vitamine C, ijzer, magnesium en zink.

Ginger Turmeric Pineapple
De kurkuma is gemixt met ananassap om een frisse boost te geven aan de krachtige smaak van kurkuma. Daarnaast is er gember aan toegevoegd om een all-round shot te bieden vol vitamines.  De 0,75 liter fles bevat 12 dagelijkse shots. Tot slot is deze biologisch en in tegenstelling tot andere shots gemaakt zonder toegevoegde suikers.

Voor meer informatie: info@d-drinks.nl en www.d-drinks.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven