LEEV introduceert 100% biologisch 'Tap To Go' systeem

Van over de hele wereld introduceert LEEV binnen Retail het 'Tap To Go systeem' concept waarmee het bedrijf een duurzame verpakkingsoplos­sing biedt voor consumenten door meer hergebruik te stimuleren en minder te verspillen.

Op naar een 'waste free future'
LEEV staat en kiest bewust voor een keten met 100% biologische producten. "Wij zien biologische landbouw als de meest krachtige landbouwme­thode om biodiversiteit te bevorderen, de bodem vitaal te houden en boeren te ondersteunen bij een gezonde en duur­zame teelt.

LEEV is groot voorstander van de 'Farm-to-Fork­ strategie' welke de kern vormt van de Green Deal van de Europese Commissie. Deze strategie gaat uitgebreid in op de uitdagingen van duurzame voedselsystemen en erkent het onlosmakelijke verband tussen gezonde mensen, gezonde samenlevingen en een gezonde planeet."

Hoe wil Leev de consument bereiken?
"De consument kan via ons 'Tap To Go' systeem producten selecteren en in een eigen herbruikbare verpakking op maat tappen, scannen en daarmee gelijk de productkenmerken en herkomst zien. Voor ons is dat direct verbonden aan biologische landbouw, waarbij we door middel van drie thema's: Enjoy Organic Happiness, de consument willen meenemen op weg naar een gezondere en duurzame toekomst." 

Voor meer informatie:
Leev
Van der Kunstraat 12
4251 LN Werkendam
0183 679 922
info@leev.nu  
www.leev.nu 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven