Yves Bruggeman nieuwe algemeen directeur vanaf april

Jos Muyldermans (Hygiena) met pensioen

Jos Muyldermans, gedelegeerd bestuurder en algemeen directeur van Hygiena NV, gaat vandaag met pensioen. Het takenpakket als algemeen directeur wordt vanaf 1 april overgenomen door Yves Bruggeman, die kan bogen op een gedegen ervaring in algemeen management in de voedingsbranche. Hiermee is de toekomst van Hygiena NV als één van de belangrijke aanbieders van biologische, natuurlijke en bulkproducten in de Benelux verzekerd. 

"Ik kan met een gerust gevoel de fakkel doorgeven aan Yves en de rest van het huidige Hygiena team", aldus Jos. Het was in de jaren 70 van de vorige eeuw dat de jonge Jos zijn ouders Lucien en Simonne begon mee te helpen in hun natuurvoedingswinkel in het hartje van Sint-Niklaas. Gedurende zijn eerste jaren was Jos commercieel verantwoordelijk voor de verkoop in de Vlaamse winkels. Jaar na jaar nam Jos meer operationele verantwoordelijkheden op en ontwikkelde hij de Hygiena handelsactiviteiten voor suiker, gedroogd fruit, noten en zaden. Jos werd zelf één van de referenties op het vlak van import van kwalitatieve bio-suikers in Europa.

"Met een vakkundig team, een sterk merkenportfolio en permanente investeringen in automatisatie en infrastructuur blijft Hygiena zijn pijlen richten op het leveren van een onberispelijke klantenservice. We zien de 'bio-toekomst' met vol vertrouwen tegemoet", vertelt Yves.

Het familiale karakter van de firma blijft behouden met Bruno, Peter, Laura (Jos’ dochter) en Kim (Peters dochter) die actief blijven in het bedrijf.

Het Hygiena team wenst Jos enorm veel genot van zijn welverdiende pensieon.

Voor meer informatie: www.hygiena.be 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven