Is regeneratieve landbouw iets voor jou?

Wil je weten of het mogelijk is voor je bedrijf om rendabel en regeneratief agrarisch te ondernemen? Op Regeneratieve Boerderij Schevichoven is hiervoor een uniek programma 'kennisdeling regeneratieve landbouw' ontwikkeld voor agrarisch ondernemers (boeren en grondeigenaren) uit de Provincie Utrecht.

Regeneratieve landbouw is voor ons een vorm van landbouw waarbij je in samenwerking met de natuur voedsel produceert en tegelijk werkt aan het herstel van de bodemgezondheid en biodiversiteit op je bedrijf.

Het doel van het programma is om je een goed beeld te geven van de mogelijkheden en verdienmodel(len) van regeneratieve landbouw voor je bedrijf en/of grond.

Samen met dé (agri) specialisten op het gebied van regeneratieve landbouw in Nederland ga je praktijkgericht aan de slag.

Eerst in de vorm van bijeenkomsten en excursies in groepsverband en later 1 op 1 wanneer je besluit om van start te gaan op je bedrijf.

Dit programma wordt door de provincie Utrecht en de EU ondersteunt en kan dan ook voor een sterk gereduceerde prijs aan worden geboden.

Interesse? Via deze link kan je meer informatie op de website van Schevichoven vinden en je kan je hier inschrijven voor het online vragenuur op alle maandagen. Je kan ook direct contact opnemen via info@schevichoven.nl of 06 27094689.

Klik hier voor een PDF-bestand met meer informatie over het programma.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven