Inschrijving voor BioVLAM 2022 geopend

Ben je een gepassioneerd bio-ondernemer? Werk je vernieuwend, heb je oog voor innovatie en is duurzaamheid jouw ding? Dan ben jij misschien wel de geknipte bio-ambassadeur om de BioVLAM 2022 in de wacht te slepen. Je kan je nu aanmelden. 

Bedacht je een nieuwe teelttechniek? Heb je een bio-product geïntroduceerd op een nieuwe markt of bedacht je een vernieuwend verkoopconcept? Neem je vernieuwende initiatieven op het vlak van sociaal ondernemen of personeelsbeleid? En heeft dit een voelbare impact op je bedrijf of de maatschappij? Ding dan mee naar de BioVLAM-award en word de laureaat van deze prijs.

Inschrijven voor de BioVLAM 2022 kan vanaf nu tot en met 18 mei 2022. Een jury selecteert volgens strikte criteria vijf genomineerden uit de inzendingen. Hieruit wordt één laureaat geselecteerd. De genomineerden en de laureaat kunnen rekenen op free publicity in zowel vak- als consumentenpers. De laureaat krijgt een mooi uithangbord als trofee, een videoreportage op allesoverbio.be én wordt gedurende één jaar de ambassadeur voor de bio-sector van VLAM. Hij/zij kan de BioVLAM bovendien inzetten in de communicatie naar klanten en leveranciers.

"Een positieve ervaring!"
"Deelnemen aan de BioVLAM was een positieve ervaring", getuigt de winnaar van de eerste BioOVLAM in 2021, Stefaan Deraeve van La vie est belle. "Het gaf ons als KMO de kans om onze innovatie te presenteren en een oordeel te krijgen van een bredere scope van mensen, de jury van de BioVLAM, en er op die manier veel uit te leren."

Deraeve vervolgt: "Bovendien was de deelname een middel om te tonen aan collega’s dat men een gezicht kan geven aan bio, wat een heel goede aanvulling vormt op de eerder anonieme generieke campagne voor bio van VLAM."

Meld je hier aan als kandidaat voor de BioVLAM.

Bron: BioForum


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven