Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Foodcoop Odin verwelkomt 14.000ste lid

Tineke van Dijk uit Almere is het 14.000ste van de biologische Coöperatie Odin. Bij de coöperatie groeit het ledenaantal al jaren gestaag en deze mijlpaal kon niet onopgemerkt voorbijgaan. Bedrijfsleider Julia Lindenberg van Odin Almere Vliervelden verraste het kersverse lid onlangs met een goedgevulde bio-shopper.

Tineke van Dijk ontvangt de bio-shopper van bedrijfsleider Julia Lindenberg. Foto: Odin

Iedereen kan mede-eigenaar worden
Al 39 jaar zet Odin zich met biologische en biodynamische boodschappen in voor een eerlijke, gezonde en duurzame wereld. En sinds 10 jaar doet Odin dat als coöperatie. Iedereen kan lid worden en daarmee als mede-eigenaar een steentje bijdragen aan de groeiende organisatie met inmiddels 28 winkels, een online bezorgdienst, een biodynamische boerderij, een imkerij en een groothandel.

"We eten het liefst zoveel mogelijk biologisch"
Bovendien kun je als lid boodschappen doen met ledenvoordeel. Voor Tineke van Dijk was dat één van de redenen om lid te worden: "Wij komen al jaren met ons boodschappenlijstje op de boerenmarkt van Almere, waar Odin sinds kort ook een kraam heeft, en we komen in de boerderijwinkel Odin Almere Vliervelden. Ons nieuwbouwhuis dat gebouwd wordt in de buurt is volgend jaar klaar. We waren van plan te wachten tot dat moment om lid te worden, maar we kwamen de laatste tijd zo vaak in de winkel dat we het maar alvast hebben gedaan!" Ook het biologische aspect vindt zij erg belangrijk: "We eten het liefst zoveel mogelijk biologisch en de winkel in Almere is erg groot en mooi, ook het foodcafé erachter is erg leuk!"

Voor meer informatie: www.odin.nl 

Publicatiedatum: