Organic Produce Summit 2022 kondigt derde educatieve sessie aan

Nu biologische telers en de levensmiddelensector meer nadruk leggen op duurzaamheidsinspanningen, zullen leiders uit de sector onderzoeken hoe de biologische verssector de obstakels, kansen en de toekomst van duurzaamheid aanpakt tijdens de derde educatieve sessie van de Organic Produce Summit 2022.

De 50 minuten durende educatieve sessie "Duurzaamheid door de toeleveringsketen: What's Working and What's Not?" zal onderzoeken hoe bewerkingsbedrijven en retailers werken aan een transparante aanpak van milieu-, sociale en economische problemen gedurende de gehele levenscyclus van AGF-producten. De panelleden voor de sessie zijn Daniella Velazquez de Leon, general manager van Organics Unlimited, Shawn Peery, national vice-president produce van Albertsons Companies, en Monica Wyant, produce business manager van Meijer.

Michael Castagnetto en Daniella Velazquez de Leon

"De biologische groenten- en fruitsector bevindt zich in een unieke positie om het wereldwijde voedselsysteem gezonder te maken voor zowel mens als planeet. Nu we in de richting gaan van meer circulaire bedrijfsmodellen die afvalstromen hergebruiken, efficiënte hernieuwbare bronnen ontwikkelen en de milieu- en sociale impact minimaliseren, is het pleidooi voor meer nadruk op en het meten van duurzaamheidsinspanningen nog nooit zo sterk geweest," aldus Castagnetto. "Nu is het moment om de kansen en uitdagingen te bespreken op het gebied van water, voedselverspilling, verpakking, sociale gelijkheid en economische zorgen in de toeleveringsketen die het voedselsysteem de komende jaren zullen beïnvloeden."

Shawn Peery en Monica Wyant

OPS 2022 is een tweedaags evenement dat speciaal is opgezet om telers, verladers en bewerkers van biologische verse producten samen te brengen met retail- en inkooporganisaties uit heel Noord-Amerika. Het zesde jaarlijkse evenement wordt gehouden op 13 en 14 juli in het Monterey Conference Center in Monterey, Californië.

Andere sessies die gepland staan voor OPS 2022 gaan over het groeiende belang van Controlled Environment Agriculture (CEA), regeneratieve landbouw, merk- vs. huismerk biologisch aanbod en een datagedreven verkoopanalyse van biologische versproducten en consumentenkoopgedrag. OPS 2022 omvat ook twee keynote presentaties, een selectie van rondleidingen in het veld voor gekwalificeerde retailers en inkopers, een galareceptie op de openingsavond en een uitverkochte beursvloer met meer dan 150 telers en bewerkers van biologische AGF-producten uit heel Noord-Amerika en de rest van de wereld.

Meer informatie zal de komende weken worden bekendgemaakt, naarmate het programma van het evenement verder wordt uitgewerkt. Registratie voor deelname aan OPS 2022 is beschikbaar op  www.organicproducesummit.com.

Voor meer informatie:
Matt Seeley
Organic Produce Network
+1 831 884 5092
Matt@organicproducenetwork.com   
www.organicproducesummit.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven