Duurzaamheid, oorsprong en merknaam de belangrijkste waarden

De vraag naar biologische producten in de Verenigde Arabische Emiraten blijft groeien en zal naar verwachting tussen nu en 2024 met 13% toenemen, vooral door verse groenten en fruit, nu al een must voor meer dan 50% van de lokale bevolking.

Deze cijfers werden onthuld tijdens het webinar dat werd georganiseerd door ITA.BIO, het platform voor de internationalisering van Italiaanse biologische producten dat wordt gepromoot door ICE in samenwerking met FederBio en wordt beheerd door Nomisma.

"Onze ervaring is dat duurzaamheid, oorsprong en merknaam de belangrijkste factoren zijn die de aankoopbeslissingen van de inwoners van de Verenigde Arabische Emiraten bepalen bij de aankoop van biologische producten", verklaarde Werner Castiglioni, directeur van Biosüdtirol, een coöperatie van het VOG Consortium die zich uitsluitend toelegt op de productie van biologische appelen. "Het is een open en moderne markt, en daarom behoren premium- en merkproducten tot de producten met de grootste kans op succes, ook in het biologische segment."

Voor meer informatie:
Consortium van Zuid-Tiroolse fruittelerscoöperaties
Jakobistraße 1/a
39018 Terlano (Zuid-Tirol)
Tel. +39 0471 256 700
info@vog.it
info@pec.vog.it


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven